Izjadala se psihologinji

'Seksualni nagon mi je izrazito jak, pa viđam dva muškarca i iskorištavam ih''

Foto: Thinkstock
'Seksualni nagon mi je izrazito jak, pa viđam dva muškarca i iskorištavam ih''
13.04.2020.
u 20:48
Nakon što je prekinula dugu vezu, upoznala je dva muškarca i viđa se s obojicom tajno.
Pogledaj originalni članak

Jedna 42-godišnja žena ispričala je savjetnici Deidre da je do prije pola godine bila u vezi koja nije imala budućnost. Na poslu je upoznala novog muškarca.

"Kada su nam se oči srele osjetila sam iskre, a do kraja večeri smo izmijenili brojeve mobitela. Počeli smo se tajno viđati i osjećam se kao tinejdžerica ponovno. On ima dugogodišnju djevojku, ali čim sam ja prekinula s bivšim započeli smo aferu. Ima 46 godina, predivan je u svakom smislu, osim što je u vezi koju ne namjerava prekinuti."

Poslušajte ljubavne savjete kumica s placa:

Otkad je napunila 40 godina kaže kako joj je nagon za seks izrazito jak i kada god se nađu, poseksaju se. Kaže kako ga se ne može zasititi. "Naša veza je samo fizička i nikada ne razgovaramo puno o nekim drugim stvarima. Nedavno sam upoznala još jednog muškarca u teretani. Počeli smo razgovarati i pozvao me na piće, a ja sam pristala. Jako je zgodan i naravno, završili smo u krevetu. Ima 37 godina i slobodan je. Ubrzo me vidio s prvim kako se ljubimo."

"Obojica dolaze k meni potajno jer ne želim da me vide susjedi s dva različita muškarca."

Deidre odgovara: "Možda bi ti htjela da prvi partner bude s tobom, ali on ima partnericu i ne pokazuje znakove da će prekinuti s njom. Prevarant je i zadovoljan je time. Budi jača od njega i prekini to. Onda ćeš moći vidjeti kako će se razvijati stvari s dečkom iz teretane. Možda ne bi trebao dolaziti još k tebi ako se ne planirate useliti skupa."

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BH
Bunjevac=Hrvat
23:02 13.04.2020.

Ovo su bljuvotine.

Avatar Damating
Damating
23:04 13.04.2020.

Vrlo feministički članak 😁😁😁

DU
Deleted user
01:02 14.04.2020.

Ova da se javi.Tu smo da pomognemo..