Problemi pod plahtama

'S drugim muškarcem se seksala na našem kuhinjskom šanku, a sa mnom samo u krevetu'

Foto: Shutterstock
'S drugim muškarcem se seksala na našem kuhinjskom šanku, a sa mnom samo u krevetu'
25.09.2019.
u 22:59
Dok nisu bili zajedno, ona je uživala u divljem seksu s drugim, dok je njihov seksualni život dosadan
Pogledaj originalni članak

Oboje imaju 25 godina i u jednom su trenutku prekinuli svoju vezu jer im je seksualni život bio dosadan. Ubrzo su shvatili da se vole pa su se pomirili. U međuvremenu je njegova cura imala divlji seks s drugim muškarcem, a brine se zašto nije takva i s njime. Za savjet je pitao terapeutkinju Deidre s portala The Sun.

Foto: Shutterstock

"U periodu dok nismo bili zajedno, moja se cura viđala s drugim muškarcem. Pitao sam je jesu li se seksali i u našem domu i priznala je da jesu i to na našem kuhinjskom šanku, a sa mnom se seksa samo u krevetu."

Povrijeđen je jer se oko njega ne trudi u seksu, a za savjet je pitao Deidre.

Deidre mu je savjetovala: "Ostavite stvari u prošlost. Niste bili zajedno kada se viđala s drugim muškarcem. Često smo nježniji s nekime tko nam je životni partner, nego s nekime tko nam služi samo za flert. 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.