Ljetni singl

Rozga predstavila 'Nasljednika': Uz ovu pjesmu stvorit ćete najljepše uspomene ovog ljeta!

Foto: John Pavlish
Jelena Rozga
Foto: John Pavlish & Petar Vilović
jelena rozga
Foto: John Pavlish & Petar Vilović
jelena rozga
Foto: John Pavlish
Jelena Rozga
Foto: John Pavlish
Jelena Rozga
15.07.2016.
u 12:32
– Vjerujem da ćete uz ovu pjesmu stvoriti najljepše uspomene ovog ljeta, da ćete se uz nju ljubiti, plesati, zabaviti i voljeti – izjavila je Jelena ususret premijeri
Pogledaj originalni članak

Kao što je i obećala, Jelena Rozga danas u 12.00 sati na svojoj službenoj Facebook stranici predstavila je novu pjesmu i spot „Nasljednik“.

– Vjerujem da ćete uz ovu pjesmu stvoriti najljepše uspomene ovog ljeta, da ćete se uz nju ljubiti, plesati, zabaviti i voljeti. Drage moje žene, budite prave „alfa žene“, budite sretne, ponosne i uzmite od života sve što vam pripada –  izjavila je Jelena ususret premijeri.

Pjesmu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, dok je za video zaslužan Dario Radusin.

 

>>Ipak ne stiže prinova! Rozga uskoro predstavlja 'Nasljednika'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

KA
kažemja
15:55 15.07.2016.

Obična cajkuša ! Pjesmuljci za djecu predškolske dobi.

KA
kažemja
15:57 15.07.2016.

Da si ti mislila roditi već bi odavno rodila! Uostalom koga briga !

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
12:33 16.07.2016.

Koja li je ona cajka! Njoj i sličnima treba kupiti jednosmjernu kartu u pravcu Srbije pa neka tamo arlauću do mile volje, a ne da zagađuju našu ariju!