ponekad i seks

Raspoloženje ženama podiže sunce, a ne šoping

Foto: Photos.com
Raspoloženje ženama podiže sunce, a ne šoping
04.04.2012.
u 05:14
Može li se vjerovati britanskom istraživanju, seks može poboljšati dan samo za 15 posto žena, prenosi portal Express.co.uk
Pogledaj originalni članak

Što ženama može poboljšati raspoloženje i uljepšati im dan; odlazak u kupnju u trgovački centar ili prekrasan sunčani dan?

Mnogi bi na prvu rekli da je točan odgovor pustošenje trgovina i peglanje kreditnih kartica u trgovačkom centru, ali i te kako bi se prevarili.

I frizer pomaže

Barem sudeći prema najnovijem istraživanju u kojem je sudjelovalo tisuću žena u dobi između 25 i 45 godina, a koje tvrdi da većina žena bira toplo vrijeme za podizanje raspoloženja, daleko od svih trgovina i stereotipne šoping-ture, prenosi portal Express.co.uk.

U najnovijem istraživanju koje je provela tvrtka za proizvodnju sokova, 64 posto ispitanih žena reklo je da je sunčan dan odgovoran za dobar osjećaj, dok je 47 posto njih umjesto sunca odabralo – frizerski salon.

Uljepšati dan i podići ženama raspoloženje može i najjednostavniji kompliment poput “Danas izgledaš lijepo”, a takva rečenica podiže raspoloženje u 41 posto žena, dok ih 35 posto bira ugodnu telefonsku poruku.

Bez seksa, molim!

Zanimljiv je podatak da je za trenutačno podizanje i poboljšanje raspoloženja samo 11 posto žena odabralo grickanje čokolade.

A još je više iznenadio podatak da samo 15 posto žena bira seks kao način podizanja raspoloženja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MI
mica1111
06:29 04.04.2012.

...jasno kad nas boli glava...

PI
prava istina
09:42 04.04.2012.

Vrlo je malo potrebno da se ženama podigne raspoloženje. Eto, kao primjer od danas. Probudim se, kavica me čeka i muzila Vivaldija i Klajdermana, vani sunce, procvale vočke i prvo proljetno cvijeće. Još samo da je malo toplije a da je ta kavica na terasi. Eto tako može krenuti dan pozitivno na moje, suprugovo i djece zadovoljstvo. Da li ima nešto ugodnije.

OB
-obrisani-
17:05 04.04.2012.

u 09:42h prava istina je napisao/la: Da li ima nešto ugodnije. >>>> Ima. Love making.....-: )) ))