Problemi

Psiholozi otkrili: Ovo su najčešći krivci za nedostatak seksa u vezi

Foto: shutterstock
Psiholozi otkrili: Ovo su najčešći krivci za nedostatak seksa u vezi
14.09.2020.
u 20:00
Što god je u pitanju, nedostatak seksa u vezi za sobom nosi mnogo problema.
Pogledaj originalni članak

Znanstvenici su nedavno otkrili koji su glavni 'ubojice' strasti u vezi i zašto ljudi odjednom smanje seksualni odnos. 

Psiholozi su pratili seksualni život nekoliko stotina sudionika kako bi otkrili odgovor na ovo često pitanje. Na vrhu popisa razloga, kako prenosi The Sun, našao se nedostatak entuzijazma. Najčešće je s tim povezan nedostatak privatnog prostora i vremena. Ona strana, koja osjeti da drugoj strani nedostaje entuzijazma i uzbuđenja oko seksa, počne se osjećati potlačeno.

Još jedan razlog koji ne iznenađuje je provođenje previše vremena na poslu, a odmah nakon toga dolazi loš seks i ne razumijevanje s partnerom oko istog i nedostatak truda s druge strane.

Ovo je najstariji par na svijetu, pogledajte video:

Sudionici su naveli i da su česti sukobi, razlika u karakteru i zlostavljanje doveli do toga da im je seks s partnerom postao neprivlačan.

Oni koji su postali roditelji više ne pronalaze dovoljno vremena i prostora za sebe i vođenje ljubavi, pa su se tako djeca isto našla na popisu ovih razloga.

Profesor Meneleos Apostolou sa Sveučilišta Nicosia, koji je proveo istraživanje, rekao je kako je važno utvrditi zašto seksualni život partnera pati i što nedostaje. "Nedostatak seksa i nerazumijevanje u tom području nakon nekog vremena može razdvojiti ljude i dovesti do drugih problema u vezi. Otkrijte ih na vrijeme i tako spriječite udaljavanje."

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.