Zaštita kose ljeti

Poznata frizerka otkriva tajne recepte i najbolje ljetne frizure

Foto: Screenshot
Anita Mioč
31.07.2018.
u 11:21
Prirodan izgled kose je dobrodošao tijekom ljeta pa ju ne zatežite u čvrsti rep
Pogledaj originalni članak

Želite li se vratiti s ljetovanja sa zdravom, sjajnom i čvrstom kosom, važno ju je pripremiti za sunce te je kvalitetnim sredstvima njegovati na plaži.

Sunce, more, vjetar i klor tijekom ljeta jako štete kosi i ako ne pazimo na zaštitu, kosu smo oštetili i ona će to pamtiti jer za razliku od kože ona nema moć regeneriranja.

Na plažu se nikada ne ide bez zaštitnog faktora za kožu, ali pritom ne zaboravite na zaštitna sredstva za kosu.

Tijekom boravka na suncu, bilo na moru ili u planinama, od izuzetne je važnosti redovito nanositi sprejeve koji u sebi sadrže ovlaživače, vitamine i UV filtere te antioksidante koji suzbijaju pucanje kose, suzbijaju suhoću i smanjuju lomljenje...

Ako se kupate u moru od izuzetne je važnosti isprati kosu u slatkoj vodi svaki put kad izađete iz mora te nanijeti zaštitu.

Prirodan izgled kose je dobrodošao tijekom ljeta pa ju ne zatežite u čvrsti rep.

Kako možete prirodno posvijetliti kosu na moru, napraviti zaštitna sredstva u videu objašnjava stručnjakinja za kosu Anita Mioč, koja će pokazati i kako samo možete napraviti dvije moderne frizure za večernje izlaske.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
13:28 31.07.2018.

Ja bih gospođu dugo šamponirao :)