Pismo Deidre

'Potajno sam dečku pročitala bilješke iz mobitela, a ono što je napisao me šokiralo!'

Foto: Shuttershock
'Potajno sam dečku pročitala bilješke iz mobitela, a ono što je napisao me šokiralo!'
18.04.2021.
u 20:43
Napisao da se s njom više ne vidi u budućnosti, te da mrzi njene tetovaže, boju kose i modni ukus, a ni seks s njom ga više ne zanima
Pogledaj originalni članak

Dečko i ja smo u prvoj godini veze imali odličan seks ali čim smo počeli skupa živjeti, strasti je nestalo, napisala je jedna žena anonimno u pismu psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici, Deidre Sanders.

Isprva je, kaže, za njega pronalazila opravdavanja jer je baš bio ostao bez posla i upao u depresiju, ali je nakon nekog vremena odlučila saznati što se još s njim događa, pa mu je potajno pregledala mobitel.

- Znao mi je ugoditi i s njim sam se dugo osjećala kao najsretnija djevojka na svijetu - kaže 29-godišnjakinja, ali je nakon nekog vremena on prestao inicirati seks i počeo se opravdavati ako bi ga ona pokrenula.

Zato je, kaže, postala sumnjičava, pa mu je krišom uzela mobitel.

- Bilo je kao da čitam zapis iz dnevnika, a napisao je da mu se više ne sviđam, odnosno da me voli ali više nije u mene zaljubljen - priča ona, a napisao je i da se s njom više ne vidi u budućnosti, te da mrzi njene tetovaže, boju kose i modni ukus, a ni seks s njom ga više ne zanima.

Ovo su najodbojnije stvari koje muškarci rade tijekom seksa

Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seksi muškarac
Foto: Thinkstock
Penis
Foto: Thinkstock
zavođenje,seks,ljubav
Foto: Thinkstock
sado mazo, bič
Foto: Thinkstock
Muškarac, seksi, prljavo

Ipak, piše on, nikako ne pronalazi dobar razlog za prekid jer je ona dobra osoba, pa ponekad čak poželi da ga prevari, kako bi mu sve olakšala.

- Znam da nisam smjela gledati njegov mobitel, ali slomilo me ono što sam pročitala - napisala je djevojka, a Deidre joj je odgovorila da, koliko je god sve to bilo teško pročitati, sada barem zna 'na čemu je'.

- Ako je seks prestao kad ste počeli skupa živjeti, možda se on naprosto ne zna vezati - rekla joj je Deidre i podsjetila djevojku da je s njom sve u redu, te je upozorila da ne čeka da on prekine već da sama to napravi.

- Oslobodite se te veze i nađite nekog tko će vas cijeniti i voljeti - savjetovala joj je terapeutkinja.

Jednojajčane blizanke: "Želimo se udati za istog muškarca, ali nam zakon to ne dopušta"

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

TO
tomislav10
21:05 18.04.2021.

"Nađite si nekog tko će vas voljeti i cijeniti" za takav savjet ne trebaš stručnjaka, stručnjaka trebaš da ti pomogne naći takvu osobu.

Avatar lasta mala
lasta mala
22:59 18.04.2021.

U svijetu gdje je ljubav samo u tragovima pronaći osobu da te voli i cijeni je ravno čudu!

DU
Deleted user
09:44 19.04.2021.

namjerno je to piso u mobitel, samo zato da znatiželjna "baba" prekopava i čita gluposti :P