Uštedite vrijeme

Postoji idealno vrijeme za kupnju, rezervacije, vježbanje...

Foto: Anto Magzan
Postoji idealno vrijeme za kupnju, rezervacije, vježbanje...
25.01.2010.
u 11:24
Za sve što radite u životu postoji pravo vrijeme. Kada kupiti cipele, kuću ili automobil? Kada rezervirati let ili stol u restoranu, kada vježbati...
Pogledaj originalni članak

Za sve što radite u životu postoji pravo vrijeme. Kada kupiti cipele, kuću ili automobil? Kada rezervirati let ili stol u restoranu...

CIPELE

Kupujte u kasno poslijepodne, kaže doktor Mike O’Neill, jer tada su noge natečene od hodanja i nema šanse da kupite premale cipele.

AUTOMOBIL

Najbolje je kupiti ga posljednjeg radnog dana u mjesecu kada su prodavači automobila očajni i nude posebne akcije kako bi i sami zaradili svoj bonus zbog prodanog auta.

REZERVIRATI LET

Najjeftiniji letovi nude se u utorak i četvrtak i to jako rano ujutro ili kasno navečer, smatraju na portalu Cheapflightsfinder.com. Ako većinom letite vikendom, probajte odlaziti subotom i vraćati se ponedjeljkom umjesto odlaziti petkom i vraćati se nedjeljom.

VJEŽBANJE

U idealnom svijetu najbolje bi bilo da vježbate popodne ili predvečer. Tada je tijelo najfleksibilnije, a vaša pozornost i tonus mišića su na vrhuncu.

KUPNJA NAMIRNICA

Najbolje ju je obaviti u srijedu jer je tada najmanja gužva i potrošit ćete dvostruko manje vremena nego neki drugi dan. Subotom je najveća gužva u trgovačkim lancima, a nedjelja je poprilično napeta zbog skraćenoga radnog vremena.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CV
cvijece
07:21 28.01.2010.

a stan?kada prodavači postanu očajni?