Let iz pakla

Pijani putnici vikali i povraćali na letu od Manchestera do Zadra. Kad su sletjeli, uhitila ih je policija!

Foto: Screenshot
Pijani putnici vikali i povraćali na letu od Manchestera do Zadra. Kad su sletjeli, uhitila ih je policija!
09.07.2019.
u 10:29
Na letu koji traje tri i pol sata muškarci su vikali i povraćali, a sve je zabilježio mladi par
Pogledaj originalni članak

Ovaj let od Manchestera do Zadra sa zrakoplovnom kompanijom Ryanair svi će pamtiti. Mladi pijani muškarci cijelim su se putem, koji traje tri i pol sata, derali, a vrhunac je bio kada se jedan od njih ispovraćao. Svemu su svjedočili Aneta Zukow (24) i Piotr Nesan (32) koji su  fotografirali i snimali, a to je potom objavljeno u Daily Mailu. Video možete pogledati na njihovom portalu.

Muškarci su išli na Hard Island festival, a bilo ih je oko 70. Let je kasnio upravo zbog njih jer ih je posada pokušala smiriti, ali neuspješno. Nisu slušali nikoga, a alkohol je učinio svoje.

Osim što su cijelo vrijeme vikali i derali se, jedan se i ispovraćao po podu zrakoplova, a kasnije je jednostavno zaspao."Bilo je kao da smo vani, ali bez glazbe. Derali su se i nitko ih nije mogao smiriti. Svi su bili pijani. Zapravo su imali tulum u zrakoplovu. Bili su životinje. Već su pijani ušli u zrakoplov, a zbog njih se nije služio alkohol cijelim putem. Ovo nam je najgori let u životu", rekla je Aneta. Gotovo su svi oni išli na festival, a nakon što je zrakoplov sletio, trojicu je uhitila hrvatska policija.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 36

DR
drzislav
11:04 09.07.2019.

Kulturan narod. Kakav kroz povijest, takav i sad. Dno dna, kukamo zbog Čeha i Poljaka, a Englezi su uvjerljivo najprljaviji i najprimitivniji turisti.

80
8.000 eura, 8.000 eura!
10:44 09.07.2019.

Svinje Engleske. Takav ološ nam netreba u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
10:53 09.07.2019.

Kako je moguće da su aerodromske sigurnosne službe uopće pustile da se pijani krkani ukrcaju u zrakoplov? Bitno je da ti oduzimaju bočice s vodom iz sigurnosnih razloga. S bočicom od dva deci Jane možeš za čas posla oteti ili srušiti avion, ne?