Foto: Promo Ovih 12 apartmana i kuća iz Hrvatske natječe se za titulu najboljih u Europi

Ovih 12 apartmana i kuća iz Hrvatske natječe se za titulu najboljih u Europi

31. 08. 2017. u 15:03 6
Nakon prve faze, stručni žiri je odabrao po osam finalista za svaku kategoriju

U finale izbora za najbolji turistički apartman ili kuću za odmor u Europi 'European Holiday Home Award' ušlo je 12 hrvatskih smještajnih objekata, a svečano proglašenje pobjednika održat će se 14. rujna, priopćili su u četvrtak iz Hrvatske gospodarske komore (HGK).

NOVI SMJER RAZVOJA Kuća iz Zagreba proglašena najboljom i najfunkcionalnijom na svijetu!

Proglašenje će biti na gala večeri u organizaciji Europske udruge za obiteljski turizam (EHHA), čija je Zajednica obiteljskog turizma pri HGK članica od ožujka.

Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo Foto: Promo

"Takav uspjeh smještajnih objekata iz Hrvatske potvrda je rada Zajednice obiteljskog turizma pri HGK na unapređenju kvalitete promicanjem specijalizacije, brendiranja i edukacije razvijenih kroz godišnji ciklus nacionalnih i klasterskih Foruma obiteljskog smještaja putem kojih se educira više od 6000 domaćina obiteljskog smještaja“, kazao je predsjednik Zajednice obiteljskog turizma pri HGK Nedo Pinezić.

Nominirani iz Hrvatske su Villa Vista u mjestu Zamask, apartmani Sreser na poluotoku Pelješcu, kuća za odmor Verudica, Villa Sea Edge, Holiday Villa iz Splita, Villa Falcon Rook, Gornje Podbablje kod Makarske, Villa Milica, Villa Prosika, Split-Srinjine, Vadediji kod Žminja, kuća za odmor Ulika.

biseri arhitekture Ovo je pet najljepših kuća u Zagrebu

Nakon prve faze, stručni žiri je odabrao po osam finalista za svaku kategoriju, među kojima je čak 12 iz Hrvatske, odnosno najmanje jedan u svakoj od kategorija.

 

Kategorije u kojima je bilo moguće konkurirati su najbolji smještaj za odmor u europskoj prijestolnici, najbolji smještaj za odmor na plaži, najbolji smještaj za obiteljski odmor, najbolji zeleni smještaj za odmor, najbolji smještaj za odmor s kućnim ljubimcima, najbolji smještaj za zdravstveni i wellness odmor, najbolje jedinstveno mjesto za odmor te najbolji pristupačni smještaj za odmor.

Megauspjeh Rekordna socijalistička ‘86. o ovim je turističkim brojkama mogla – sanjati

"Ukupno je bilo prijavljeno 425 smještajnih objekata iz 18 zemalja s ukupno 640 nominacija. Najviše je prijava po zemljama pristiglo, nakon Španjolske, upravo iz Hrvatske, točnije iz Istre i Dalmacije, a upravo su iz tih regija i finalisti“, istaknula je zamjenica predsjednika Zajednice obiteljskog turizma pri HGK Danijela Čavlović, koja je ujedno i članica Povjerenstva za ocjenjivanje European Holiday Home Awarda.

Iz HGK podsjećaju da se u rujnu otvaraju prijave za dodjelu nagrada za obiteljski smještaj u sklopu akcije „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“, a prijave će se moći poslati putem obrasca koji će biti sljedeći tjedan objavljen na web-stranicama HGK.

Radmila Kovačević Ovo može biti početak nove zlatne ere domaćeg turizma

ekonomija dijeljenja Iznajmljuju domove i poboljšavaju kućni budžet

Omiljena destinacija Pogledajte Hvar kakvog još niste vidjeli

pogledajte na vecernji.hr
  • 15:48 31. kolovoza 2017.

    Kako znate dasu te baš u HR najljepše.

  • 16:51 31. kolovoza 2017.

    Za neke se pitam kako su se našle na ovom natječaju.

  • 17:04 31. kolovoza 2017.

    Ne budite naivni. Oni najljepsi, za njih zna malo ljudi jer bi mu dosla porezna da objasni odakle mu lova ..

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".