Korisno

Otkrila odličan trik kako omekšati avokado uz pomoć samo jedne stvari

Foto: TikTok
Otkrila odličan trik kako omekšati avokado uz pomoć samo jedne stvari
14.01.2022.
u 07:00
Osim avokada, istom metodom brzo će omekšati i zelene banane.
Pogledaj originalni članak

Žena je oduševila društvene mreže nakon što je podijelila genijalan savjet za omekšavanje avokada i sazrijevanje banana koristeći samo papirnatu vrećicu.

Veronica Cannady, iz New Yorka, tvrdi da je otkrila jednostavan trik za ubrzavanje procesa zrenja, što ponekad može trajati više od tjedan dana, a sve što trebate učiniti je staviti voće u smeđu vrećicu i čuvati ga na tamnom mjestu dva dana.

Uz ove jednostavne trikove mlijeko, banane, kruh i druge namirnice - dulje će trajati!

Foto: Five Minute Magic
Foto: Five Minute Magic
Foto: Five Minute Magic
Foto: Five Minute Magic
Foto: Five Minute Magic
Foto: Five Minute Magic
Foto: Five Minute Magic
Foto: Five Minute Magic

@vivalapinkposh Reply to @tiffanyrtrotter This Avocado took 2 days to soften there were hard as a rock 🤯 #lifehack #foodhack #tiktokhack ♬ original sound - vivalapinkposh

“Mrzim čekati da avokado omekša i znala sam da mora postojati bolji način. Avokado ima hormon zvan etilen koji se javlja u voću i potiče njihovo sazrijevanje. Stavljanje avokada u smeđu vrećicu uzrokuje da etilen ostane zarobljen. Avokado stavite u papirnatu vrećicu i stavite ga negdje na tamno mjesto, najbolje je pećnica ili mikrovalna pećnica. Nema više tjednima čekanja na zreli avokado", objasnila je za Mirror.

Naime, u videu podijeljenom na TikToku pokazala je kako stavlja jedan avokado i jednu bananu u papirnatu vrećice te ih zatvara u pećnicu, Tako će avokado brzo omekšati, a sama banana će sazreti te postati slatka.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.