Mali trikovi

Odvikavate dijete od pelena i plahte su stalno mokre? Ovako to možete riješiti

Foto: shutterstock
Odvikavate dijete od pelena i plahte su stalno mokre? Ovako to možete riješiti
28.05.2020.
u 16:30
Napravite još jedan 'sloj' na krevetu i samo ga maknite kada se dijete pomokri.
Pogledaj originalni članak

Ako se vaše dijete odvikava od pelena, može se dogoditi mala nezgoda da se pomokri u krevet. To je sasvim normalni dio odrastanja, i iako to razumije, jednu mamu je umorilo noćno mijenjanje posteljine, pa je smislila odlično rješenje i podijelila ga na svom TikTok profilu. 

Pogledajte video:

@katiebeanstok

Time saving tip ##parentinghack ##momsoftiktok ##learnontiktok ##toddlers

♬ Novice Juggler - Joey Pecoraro

Katie B često na svom profilu objavljuje videe s djecom - savjete, smiješne situacije u kojima se prepoznaju mame i razne trikove, a među njima se našao i ovaj.

Ona prvo na madrac postavi jednu plahtu, zatim na to nadmadrac, a onda na njega još jednu plahtu. Kada se dijete pomokri sve što trebate napraviti je maknuti nadmadrac i gornju plahtu, a ispod ostaje suhi madrac s čistom plahtom.

Zapravo stavljate još jedan sloj na krevet koji samo možete maknuti kada je mokro - i vi i dijete spavat ćete bezbrižno. 
 

Stručnjaci otkrivaju

Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija

Ida Prester otkriva kako joj je dijete naučilo slova preko aplikacije za vrijeme pandemije, a njoj je tehnologija doslovno spasila život! O izazovima roditeljstva u ovo izvanredno vrijeme razgovarali smo i s prof. dr. Gordanom Kuterovac Jagodić, pročelnicom Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i dr. Rankom Rajovićem, dugogodišnjim članom Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ovim suradnikom na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece, te osnivačem Odsjeka za darovite Nikola Tesla Centra

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar KimberlyQW82
KimberlyQW82
00:53 30.05.2020.

w​​w​​w​​.​​l​​o​v​e​​x​​x​​.​​c​​l​​u​b