putovanja

Od Zagreba direktno do ovih 11 europskih gradova

Foto: Shutterstock
Beč
Foto: DPA/PIXSELL
Berlin
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Prag
16.04.2019.
u 12:44
Početkom travnja krenuo je val novih linija kojim se Zagreb direktno povezao s brojnim europskim destinacijama
Pogledaj originalni članak

“Proljeće je najbolje vrijeme za planiranje putovanja prije ljetne groznice. Ako ne volite gužve i vrućine sad je najbolji trenutak posjetiti Budimpeštu, Beč, Prag, Berlin, ali i gradove koji su odnedavno direktno povezani sa Zagrebom poput prekrasnog Pariza, Strasbourga ili Hamburga, i to po vrlo pristupačnim cijenama.˝ - istaknula je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju.

Naime, početkom travnja krenuo je val novih linija kojim se Zagreb direktno povezao s brojnim europskim destinacijama poput Pariza, Hamburga, a samim time putnicima su postale dostupne i neke od novih destinacija na putu, poput Strasbourga, Passaua, Hanovera, Linza, Maribora...

Putnicima iz Zagreba su po promotivnim cijenama na raspolaganju svi novopovezani gradovi, ali i destinacije poput Ravensburga, Gottingena, Berna, Basela (zračna luka), zračne luke Memmingen te mnogih drugih.

Pogledajte i video Putnica izbačena iz aviona

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.