kao sestre

Objavile ovu fotografiju na Instagramu i svi se pitaju tko je majka, a tko kći?

Foto: Facebook
Angela Paul
Foto: Facebook
Angela Paul
Foto: Facebook
Angela Paul
Foto: Facebook
Angela Paul
Foto: Facebook
Angela Paul
25.07.2019.
u 09:29
Angela Paul, bivši model i životna trenerica koja živi u Los Angelesu, 64-godišnjakinja, izgleda bolje nego većina žena njezine dobi, a ponosi se svojom kćeri Ariellom ( 34).
Pogledaj originalni članak

Nasmijane i zagrljene, Angela i Arielle Paul na prvu djeluju kao najbolje prijateljice ili sestre. Ali, onaj tko ih poznaje i zna tko je Angela Paul, zna i da je riječ o majci i kćeri.

Angela Paul, bivši model i životna trenerica koja živi u Los Angelesu, 64-godišnjakinja, izgleda bolje nego većina žena njezine dobi, a ponosi se svojom kćeri Ariellom ( 34).

"Majka i kći, neraskidiva i beskrajna ljubav, sreća i zahvalnost. Obožavam svoju predivnu kćer Arielle i jako sam ponosna na nju", napisala je Angela uz objavu na društvenim mrežama.

Mnogi su bili u nevjerici kada su vidjeli fotografiju i zapitali su se tko je od njih dvije majka, a tko kći?

"Tko je tko na fotografiji?"

"Sestre..."

To su samo neki od komentara, a Angela tvrdi da je za svoj mladoliki izgled dijelom zahvalna genima, dijelom životu u rodnom Yorkshireu gdje je često padala kiša te nije bila često izložena sunčevim zrakama te zdravom načinu života

Tvrdi kako nikada nije puno pila ni pušila, a sada kada poželi neko alkoholno piće, radije bira votku nego vino jer ima manje šećera. 

Foto: Facebook
Angela Paul
Foto: Facebook

Često i pleše zbog čega se osjeća još življom i seksi, a tvrdi i kako o svojim godinama ne razmišlja već samo živi život. 

"Nema smisla razmišljati o starenju i godinama umjesto da živite", poručila je i mogli bismo se lako s njom složiti. 

Pogledajte i video Ispala joj kosa nakon blajhanja pred kamerom

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DV
dvorskaluda
16:25 25.07.2019.

Ako je to gospođi od 60+ kompliment, njenoj kćeri nikako nije kompliment. Ili su promatrači slabovidne osobe? Ta rečenica je uvijek uvredljiva za mladu osobu - moš mislit, iste su , nitko ne može pogoditi koja ima 62, 64, a koja 25, 28, 30.? Jedino ka se kćeri takvi droksaju i sunčaju bez zaštite pa se naboraju kao harmonike