pala je u depresiju

Objavila selfie, a dočekali je zlobni komentari: 'Uvrede na račun mog izgleda izazvale su mi napade panike'

Foto: Instagram
Objavila selfie, a dočekali je zlobni komentari: 'Uvrede na račun mog izgleda izazvale su mi napade panike'
14.09.2021.
u 10:30
Vrijeđanje i maltretiranje počelo je još tijekom školovanja, a kada je zbog toga čak i napustila školu, zlobni su se komentari prebacili na društvene mreže.
Pogledaj originalni članak

Emily Hawthorne (21) pokušavala je promovirati sushi restoran na Instagramu, ali je na kraju doživjela napad panike zbog te objave. Naime, kako piše Mirror, Emily je pozirala u haljini s dubokim dekolteom, a mnogi komentari osvrnuli su se na izgled njezinih grudi.

– Slučajno sam provjerila komentare kako bih vidjela kako je fotografija kotirala, ali me šokirao broj zlobnih komentara o meni. Imala sam napadaj panike i pomislila kako se samo želim sklupčati i nestati. Najgore je bilo to što je većina komentara bila od žena koje su tagirale i svoje prijateljice. Uvijek su me učili da bi žene trebale podržavati žene, pa mi je to bilo grozno – ispričala je.

Društvene mreže su zlo, guraju plastičnu ljepotu koja ne postoji:

Dok je još išla u srednju školu, vršnjaci su, kaže, uređivali njene fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama i ismijavali je, zbog čega je sa samo 15 godina i bez ikakvih kvalifikacija napustila školovanje.

– Bila sam depresivna, uzrujana i opasna sama za sebe. Žalosno je što se izrugivanje nastavilo i online, gdje su bivše školske kolegice obrađivale moje Facebook fotografije i tako me ismijavale. Iako sam bila jako mlada, više nisam htjela živjeti – otkrila je.

Ipak, nekoliko godina kasnije u svom životu ima nevjerojatne prijatelje i ljude koji je vole i podržavaju...

Japanski restoran Maki & Ramen izdao je priopćenje nakon šokantnog zlostavljanja s kojim se Emily suočila nakon što ih je ranije ove godine promovirala online u oskudnoj haljini koja je na društvenim mrežama izazvala hrpu uvredljivih komentara. 

– I same smo žene i želimo vjerovati da svaka žena danas u ovom izazovnom vremenu barem kod kuće može biti odjevena u ono u čemu joj je ugodno, a da zbog toga ne čita zlobne i pogrdne komentare i izjave – reagirale su na ovaj slučaj preko društvenih mreža direktorice marketinga restorana Maki & Ramen.

Tetovirao 90 posto tijela i ne planira stati!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.