Isprobajte!

Novi viralni trend: Svaki put kad bacite ove tenisice past će na istu stranu!

Foto: ShoeBeDo
Novi viralni trend: Svaki put kad bacite ove tenisice past će na istu stranu!
05.03.2019.
u 11:09
I zbog znatiželje mnogih, bacanje vansica u zrak postao je trend. Ili barem izazov #VansChallenge.
Pogledaj originalni članak

Imate li "vansice"? Sada biste mogli požaliti ako nemate. 

Na Twitteru je pokrenut novi trend bacanja tenisica u zrak. I to ne bilo kojih. Vansica. Razlog? Tvrdnja da će uvijek pasti okrenute prema gore.

Korisnica te društvene mreže @Ibelievthehype iz Michigana u subotu je objavila video na kojem je vidljivo kako baca par tenisica u zrak i one padaju na tlo okrenute prema gore. I tvrdi: To će se dogoditi svaki put.

I zbog znatiželje mnogih, bacanje vansica u zrak postao je trend. Ili barem izazov #VansChallenge.

Stotine ljudi prihvatilo je ideju da i sami otkriju je li riječ o pukoj slučajnosti ili tenisice zaista uvijek padaju okrenute prema gore.

 

Njena je objava u kratkom roku "zaradila" više od 200 tisuća lajkova te je podijeljena 72 tisuće puta. Više od sedam tisuća komentara ostavljeno je na njen video, a brzo su i drugi korisnici odlučili iskušati se u ovom izazovu i počeli objavljivati videa sa svojim rezultatima, odnosno, tenisicama na tlu. 

 

 

 

 

Mnogi su komentirali kako je nevjerojatno da su i njihove tenisice ostale okrenute prema gore, a mnogi su tako našli i novi način zabave. 

Nekolliko twiteraša uspjelo je baciti tenisice u zrak tako da je jedna ipak pala na stranu, no druga je okrenuta prema gore. Iako postoji nekoliko primjera kada tenisice nisu pale okrenute prema gore, vrlo su rijetki pa vas ovaj izazov jednostavno mami da se i sami okušate: Kako će pasti vaše tenisice? 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

GI
Gips
17:05 05.03.2019.

Moje ostanu lebdit