Hvalospjevi

New York Times o Splitu: Ovaj grad ima sve!

Foto: Tino Juric/PIXSELL
New York Times o Splitu: Ovaj grad ima sve!
25.06.2015.
u 09:23
U članku se navodi i kako Split vrvi brojnim posjetiteljima koji jedva čekaju isprobati Mediteransku kuhinju ili posjetiti Dioklecijanovu palaču
Pogledaj originalni članak

Na internet izdanju uglednog New York Timesa objavljen je članak u kojem se čitatelje savjetuje kako najbolje provesti 36 sati u Splitu.

 - Grad Split u središnjoj Dalmaciji ima sve. Ruševine iz rimskog doba, velike muzeje, prekrasne kafiće i trendy trgovine. No ono što ovaj grad čini neodoljivim nije samo blizina pješčanih plaža obližnjih otoka, već i njegov položaj budući da ga okružuje planine i duboko, plavo Jadransko more, piše NY Times.

U članku se navodi i kako Split vrvi brojnim posjetiteljima koji jedva čekaju isprobati Mediteransku kuhinju ili posjetiti Dioklecijanovu palaču, jednu od lokacija na kojima se snimala popularna serija 'Igra prijestolja'.

Savjete kako najbolje provesti dan i pol u Splitu pročitajte ovdje.

>> Sedam pravila za nezaboravan odmor bez stresa

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
11:05 25.06.2015.

Svi vide kako imamo predivnu zemlju.Kada ćemo to i mi ZBILJA shvatiti ???

Avatar bok
bok
13:06 25.06.2015.

Nas ST, ZG, DU, OS, RI , ZD, SI... itd sve su to mjesta z acjelogodisnju turizam: Malo jos golf i neke druge sadrzaje izvan grada i posjetitelji budu ostali nekoliko dana vise.

DA
damocles
20:38 25.06.2015.

sve je to u redu dok pohlepa ne zavlada. afganistan i libija pozdravljaju