SNAGA VOLJE

Nevjerojatna transformacija: Izgubila čak 35 kilograma i sada izgleda fenomenalno

Foto: screenshot/instagram
Nevjerojatna transformacija: Izgubila čak 35 kilograma i sada izgleda fenomenalno
20.06.2018.
u 08:20
Prakticirajući isključivo vegansku prehranu i naporne vježbe, korisnica Instagrama Hannah sa svoja 102 kilograma došla je na samo 65, a njezina fantastična fotografija transformacije prije i poslije donijela joj je više od 69.000 sljedbenika.
Pogledaj originalni članak

Žena koja je izgubila 35 kilograma ponosno pokazuje svoju nevjerojatnu fizičku transformaciju nakon godina i godina raznih dijeta s jo-jo efektom i borbe s poremećajem prehrane, prenosi DailyMail

Prakticirajući isključivo vegansku prehranu i naporne vježbe, korisnica Instagrama Hannah sa svoja 102 kilograma došla je na samo 65, a njezina fantastična fotografija transformacije prije i poslije donijela joj je više od 69.000 sljedbenika.

U svom postu Hannah (29) je otvorila dušu svojim sljedbenicima govoreći o gubitku težine. 

– Za ovu transformaciju trebalo mi je više od deset godina. 

Podijelila je svoju staru fotografiju na kojoj je imala prekomjernu težinu i nosila ružičastu haljinu te svoju sadašnju sliku na kojoj pozira u donjem rublju kako bi pokazala ovu nevjerojatno transformaciju.

Hannah je s gubitkom kilograma započela 2008. godine. Nakon što je izgubila više od 20 kilograma, prestala je brojati kalorije, a čim je otišla na godišnji odmor, odmah je vratila svu težinu.

– Tada sam konstantno bila na neodrživim, nezadovoljavajućim i nezdravim dijetama.  Bila sam jako nesretna gladujući i držeći se milijun pravila – objašnjava Hannah.

Na kraju je zavoljela vježbanje, ali se nakon teškog prekida sedmogodišnje veze isključivo koncentrirala na gubljenje težine i mršavljenje.

– Izgubila sam kontrolu nad svojim životom i jedino što sam mogla kontrolirati bilo je moje tijelo. Razvila sam poremećaj prehrane, bulimiju, jer bih cijeli dan ograničavala unos hrane, a čim bih nešto pojela, odmah bih to izbacila – napisala je.

Uz izbacivanje svega što bi pojela, Hannah bi dnevno uzimala 10 tableta laksativa. Tada je imala najmanje kilograma ikada, samo 58. Hannah je konačno potražila pomoć zbog svog poremećaja prehrane i prošla 18 mjeseci kognitivnih bihevioralnih terapija. Tijekom svojeg liječenja, prije četiri godine, odlučila je krenuti u teretanu i napokon je pronašla zdrav način održavanja težine. Ova zaljubljenica u fitness kaže da se tada zaljubila u treninge i zdravu prehranu koja je rezultirala apsolutnom preobrazbom cijelog njezina života. 

Hannah kaže da je nakon sedam godina oporavka od poremećaja prehrane konačno u stanju pogledati sebe u zrcalo bez poriva da se počne izgladnjivati ili povraćati.

– Sada jedem sve što želim jesti i konstantno treniram. Obožavam teretanu, volim se osjećati jako, volim svoje tijelo i sve što je prošlo – zaključila je Hannah. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AU
austrougarskigeneral
19:17 20.06.2018.

kao da to ona nije bila hm.