Loše se osjeća

Ne može doživjeti vrhunac s partnerom, a psihoterapeutkinja kaže: 'Vaginalni orgazam je mit...'

Foto: Shutterstock
Ne može doživjeti vrhunac s partnerom, a psihoterapeutkinja kaže: 'Vaginalni orgazam je mit...'
29.09.2020.
u 19:13
Bez obzira na njegove odlične vještine u krevetu, ona ne doživljava orgazam.
Pogledaj originalni članak

Jedna 23-godišnjakinja u vezi je već tri godine sa svojim 25-godišnjim partnerom. Kako ga opisuje u pismu savjetnici Deidre, on je strpljiv, ljubazan, dobar i zadovoljava sve potrebe - osim jedne. Iako ga jako voli i odlično se slažu, ona nikako ne može doživjeti vrhunac za vrijeme seksa.

"On se zna truditi i po pola sata da me zadovolji, ali neuspješno. Ako sama sebe dodirujem pred njim, opet ništa. Uspijem doživjeti orgazam samo ako sam potpuno sama. On je odličan u krevetu, ali ja sam već frustrirana."

Pitali smo kumice na placu za ljubavne savjete, poslušajte odgovore u videu ispod:

"Vaginalni orgazam je mit. Žensko tijelo napravljeno je tako da mu je potrebna stimulacija klitorisa. Uspiješ doživjeti orgazam kada nisi s njim zato jer ne brineš o njegovim osjećajima u tom trenutku, tako da je taj problem psihološke prirode. Fokusirajte se na dodire, poljupce... Probaj se opustiti oko toga i sve će ići lakše", savjetuje Deidre.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

Foto: Thinkstock
LJubav
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Mario1000
Mario1000
19:46 29.09.2020.

Nista u potragu za nekim novim i trazi dok neispunis svoje sexsy zelje