Ne zna što napraviti

'Nakon seksa u troje s djevojkom i još jednim muškarcem zbunjen sam oko svoje seksualnosti'

Foto: shutterstock
'Nakon seksa u troje s djevojkom i još jednim muškarcem zbunjen sam oko svoje seksualnosti'
16.06.2020.
u 21:27
Njegova djevojka predložila je ideju za seksom u troje, ali samo ga je zbunila.
Pogledaj originalni članak

Jedan muškarac zatražio je savjet od psihoterapeutkinje Deidre jer je počeo sumnjati da je homoseksualac, nakon što je imao seks u troje sa svojom djevojkom i još jednim muškarcem. Sada ne zna treba li ostaviti svoju djevojku ili joj ipak sve priznati i nadati se pomoći od nje, prenosi The Sun.

Ovaj par vjenčao se usred prosvjeda #blacklivesmatter u Americi:

‘Sa svojom djevojkom sam četiri godine, a imamo i kćer staru dvije godine. Djevojka je sjajna, ali naš seksualni život je potpuno potonuo od rođenja naše kćeri. Nakon jedne pijane noći, predložio sam da napišemo naše seksualne maštarije i pokušamo ih ispuniti. Moja djevojka je predložila seks u troje s još jednim muškarcem. Prvo sam ostao u šoku, ali pristao sam u nadi da ćemo popraviti naš odnos”, ispričao je.

Otkrio je kako su vrlo jednostavno pronašli muškarca za seks, a sve se odvilo u hotelskoj sobi. Prvo su oboje bili usredotočeni na njegovu djevojku, ali onda je ona zamolila tog muškarca da oralno zadovolji njezinog dečka. Prvo je ostao šokiran, ali priznao je da mu se svidjelo. Od tada se još nisu vidjeli, ali njegova djevojka želi ponoviti cijelo iskustvo. No on nije siguran jer je počeo imati seksualne misli o tom muškarcu i postao je jako zbunjen zbog svoje seksualnosti. 

Deidre mu je odgovorila: “Svi se nalazimo na spektru seksualnosti, nitko nije samo jedno ili drugo. Vaš seks u troje probudio je skrivene homoseksualne osjećaje, ali on ne mora dovesti do životnih promjena. Maštarije mogu poboljšati seksualni život parova, ali uvođenje još jedne osobe može dovesti do problema i zbunjenih osjećaja. Recite vašoj djevojci da bi još jedan seks u troje bio opasan za vaš odnos. Zašto uništiti vašu vezu zbog toga?”

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Stručnjaci otkrivaju

Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija

Ida Prester otkriva kako joj je dijete naučilo slova preko aplikacije za vrijeme pandemije, a njoj je tehnologija doslovno spasila život! O izazovima roditeljstva u ovo izvanredno vrijeme razgovarali smo i s prof. dr. Gordanom Kuterovac Jagodić, pročelnicom Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i dr. Rankom Rajovićem, dugogodišnjim članom Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ovim suradnikom na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece, te osnivačem Odsjeka za darovite Nikola Tesla Centra

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DD
don~drejper
17:59 18.06.2020.

Nije to loše, samo ne muško na muško pobogu!!

Avatar lasta mala
lasta mala
21:14 17.06.2020.

Da je odabrao dvije djevojke bio bi manje zbunjen.