Osvježena ljubav

Nakon Maldiva i sunčani Zagreb Ivaniševićima godi

Foto: davor puklavec/pixsell
ivanišević
Foto: davor puklavec/pixsell
ivanišević
Foto: davor puklavec/pixsell
ivanišević
25.02.2010.
u 17:06
Nakon niza bračnih kriza, supruzi Ivanišević obnovili su ljubav i nikamo ne idu jedno bez drugoga. Prve proljetne zrake sunca dočekali su na zagrebačkim ulicama, paradirajući sretno i veselo ispred kamera fotoreportera.
Pogledaj originalni članak

U domu Ivaniševićevih Valentinovo još traje. Nakon povratka s obiteljskog odmora na Maldivima Tanja i njezin suprug, bivši tenisač Goran još se uvijek ne odvajaju jedno od drugoga. Prve proljetne zrake sunca dočekali su na zagrebačkim ulicama, paradirajući sretno i veselo ispred kamera fotoreportera.

Za razliku od prijašnjeg života u kojem, osim prstena na ruci, u njihovoj vezi nije bilo ni obveze na vjernost, bračni par Ivanišević danas ne skriva svoj cvrkut. Nakon sedmodnevnog zimovanja u luksuznom hotelu, gdje su boravili s djecom, sedmogodišnjom Amber Marijom i dvogodišnjim Emanuelom, radne dane u metropoli Goran i Tatjana odlučili su provesti sami. Trenutke bez mališana iskoristili su da zlim jezicima pokažu kako je njihova ljubav sve nadvladala.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.