loša ideja...

Na obraz tetovirala lik bivšeg dečka koji ju je varao: "Znam da će mi se vratiti..."

Foto: TikTok/@narallynajm13
Na obraz tetovirala lik bivšeg dečka koji ju je varao: "Znam da će mi se vratiti..."
03.11.2022.
u 16:30
Nedavno je uselila s njim, zatrudnjela i rodila, no onda je doznala da ju je on cijelo vrijeme varao, čak i dok mu je rađala sina...
Pogledaj originalni članak

Možda ste nekad u vezi s partnerom i pričali o istim tetovažama, no vjerojatno niste nakon što vas je prevario odlučili tetovirati lice 'njemu u čast'; a upravo je to napravila mlada mama s TikTok računom @Narally Najm i, očekivano, šokirala pratitelje na društvenim mrežama.

Ona je ispričala da je nedavno uselila s dečkom, zatrudnjela i rodila sina, no onda je doznala da ju je on čitavo vrijeme varao, čak i dok je bila na porodu.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

- Mislila sam da smo savršena obitelj. Upravo sam rodila tjedan dana prije, kupili smo kuću i sve se činilo savršeno... A onda sam saznala da me vara... - napisala je.

Uhvatila ga je, kaže, u laži, no htjela je da joj obeća da se to neće ponoviti i onda bi mu oprostila, ali je on ipak odlučio otići-

- Svi su ljubomorni od kad imam tetovažu njegovog lica, bez obzira što me varao - dodala je.

@narallynajm13

❤️ Daddy DADDY DADDY! IDC WE NOT TOGETHER AND THIS IS WHAT I WANT🥵

♬ DADDY LAURA NAJM - NAJM FAMILY 💙

Ona, kako kaže, zaista vjeruje da su ljudi koji joj ostavljaju negativne komentare samo zavidni, no mnogi su se za nju iskreno zabrinuli.

"Jednog dana, kada budeš starija i zrelija, ćeš požalit zbog te slike na licu, ali ako sada čini sretnom, neka!", napisala joj je jedna pratiteljica, a bilo je i onih koji su mislili da tetovaža nije prava, no njima je autorica brzo odgovorila uvjeravajući ih da je tetovaža trajna.

- To je vjerojatno ona tetovaža koja izblijedi za godinu dana... ? - pitala je jedna pratiteljica, a Narally je odgovorila da je itekako prava i napravljena nedavno u tattoo salonu, prenosi Mirror.

Može li brašnu isteći rok? Evo kako ćete znati da se pokvarilo

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.