Zanimljivo

Muškarci oko toga brinu, ali nepotrebno: Većini žena ćelavost je privlačna!

Foto: Shutterstock
Muškarci oko toga brinu, ali nepotrebno: Većini žena ćelavost je privlačna!
13.04.2021.
u 15:30
Žene savjetuju da ponosno nosite svoju ćelavost jer vas čini muževnijima.
Pogledaj originalni članak

Muškarci, slobodno prestanite brinuti oko gubitka kose jer je novo istraživanje otkrilo da je većini žena ćelavost privlačna! 

Gubitak kose pogađa dvije trećine muškaraca, a novo istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji i SAD-u pokazalo je da 58 posto Amerikanki ćelave muškarce smatra seksepilnima, a isto misli i 28 posto Britanki. 

Osim toga, 36 posto Britanaca i 32 posto Amerikanaca reklo je da je fizički izgled jako bitan, ali da je karakter ipak bitniji. Osobnost, kemija između dvije osobe, zanimanje i primanja jako su bitni faktori, a mnogi uz to važnim smatraju i političko opredjeljenje, obrazovanje i volju za tjelesnom aktivnošću, prenosi UNILAD.

Istraživanje je potaknuto nedavnim proglašenjem najseksepilnijeg ćelavog muškarca na svijetu u kojem je pobjednu odnio Princ William koji je u posljednjih nekoliko godina izgubio dosta kose.

Jedna do dvije kave dnevno sačuvat će sluh muškarcima:

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Kava
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Frank natjecanje Barista u gradskoj kavani Lovran
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Sunce i kava za van obilježili prijepodne u Puli

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.