nepovjerenje

"Moja žena misli da imam aferu sa ženom čiju sam fotku lajkao na Facebooku"

Foto: Thinkstock
"Moja žena misli da imam aferu sa ženom čiju sam fotku lajkao na Facebooku"
31.03.2019.
u 07:43
Naime, muškarac je stisnuo "sviđa mi se" na fotografiju jedne žene koja ima isto ime i prezime kao i žena s kojom je bio u vezi prije 20 godina.
Pogledaj originalni članak

Muškarac (44), požalio se kako ima problema sa svojom suprugom nakon što je provjeravala njegov Facebook profil.

Društevene mreže postale su pravo "ogledalo" svega što se događa oko nas, a mnoge to može dovesti i u probleme, čak i kada nisu "krivi". Upravo to doživio je muškarac, koji je poslao anonimno pismo poznatoj terapeutkinji Deidre s portala The sun, tražeći savjet kako uvjeriti suprugu da je ne vara.

Naime, muškarac je stisnuo "sviđa mi se" na fotografiju jedne žene koja ima isto ime i prezime kao i žena s kojom je bio u vezi prije 20 godina. Njegova supruga smatra da je u izvanbračnoj vezi s tom ženom i tražila je od supruga da joj pokaže sve poruke koje su navodno njih dvoje izmijenili. Muškarac tvrdi kako nema što kriti te da ne vara suprugu, no teško joj to može dokazati.

Deidre mu je savjetovala da više pažnje posveti svojoj supruzi umjesto da provodi vrjieme na društevnim mrežama. Očito je da joj je srušeno samopuzdanje te da ne dobiva dovoljno pažnje od svog supruga i to bi trebalo promijeniti.

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KO
Kora
21:06 31.03.2019.

Iako on nju ne vara, taj brak će se raspasti.

AM
ante_maja
08:47 31.03.2019.

vjerojatno ona lajka kojekakve recepte pa od njih ništa nekuha od toga

BI
Biouskoli91
08:25 31.03.2019.

Linda opet sa vrhunskim novinarskim dosezima..