DEAR DEIDRE

'Moja djevojka želi se pomiriti sa svojim bivšim dečkom koji je ovisnik o drogama, što da učinim?'

Foto: Getty Images
'Moja djevojka želi se pomiriti sa svojim bivšim dečkom koji je ovisnik o drogama, što da učinim?'
07.10.2019.
u 19:45
Deidre je poznata po tome što mnogima dijeli ljubavne savjete, a ovoga puta obratio joj se mladić koji ne zna što učiniti po pitanju svoje veze.
Pogledaj originalni članak

- Moja djevojka kaže kako je najsretnija otkad je sa mnom. Zašto me onda želi ostaviti i pomiriti se sa svojim bivšim koji je ovisnik o drogama. Ona ima 24 godine, a ja 25. Sa svojim bivšim bila je 5 godina – započeo je svoju tužnu priču ovaj mladić.

Nastavio je kako se sjajno slažu i osim ovoga, nemaju problema u vezi.

- Ponovno je zove i ona mi sada govori kako ga ne može zaboraviti. Totalni je luzer koji je vječno nadrogiran. Izgleda neuredno i nema šarma ni budućnosti. Kaže mi kako će me ostaviti radi njega, ali da možemo ostati prijatelji. Ja to ne mogu – neutješno je nastavio svoju ispovijest.

Ovo nije prvi put da se Deidre, terapeutkinja portala The Sun,  susreće s ovakvim problemima pa mu je odmah odgovorila kako to njihov prekid ne mora biti samo njen izbor.

- Pristojno joj objasni kako se ne možeš s njom viđati. Treba ti vremena da nastaviš dalje. Možda njega želi spasiti na neki način. Ne vjerujem da će s njim biti sretna, ali ne možep utjecati na to kako se ona osjeća – rekla je.

Ljubavne savjete možete dobiti i od kumica s placa:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
21:44 07.10.2019.

noga u dupe i nađi drugu.

ZI
zip123
08:02 08.10.2019.

Tjeraj to pa nek se miri.

NN
nista_ne_znam
22:29 07.10.2019.

Ok, koja je poanta da objavljujete ova pitanja i savjete prenesene iz drugih novina? Ako imate potrebu za ovakvim clancima zasto sami ne otvorite rubriku sa savjetima?