Ne zna što napraviti

'Moja djevojka me ostavila jer kupujem seksi donje rublje ženama koje upoznam online'

Foto: shutterstock
'Moja djevojka me ostavila jer kupujem seksi donje rublje ženama koje upoznam online'
05.06.2021.
u 21:04
Počeo se koristiti aplikacijama za spojeve prije 10 godina kada je bio oženjen sebičnom ženom koja je više brinula o svojoj karijeri nego o njemu.
Pogledaj originalni članak

- Moja me partnerica napustila nakon što me uhvatila kako na mreži razgovaram s drugim ženama. Poludjela je kada je otkrila da im kupujem seksi donje rublje u zamjenu za gole fotografije - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Počeo se koristiti aplikacijama za spojeve prije 10 godina kada je bio oženjen sebičnom ženom koja je više brinula o svojoj karijeri nego o njemu. Napokon se odlučio rastati se od nje kada je dobio više samopouzdanja, a onda je upoznao novu djevojku preko kolege s posla. 

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

Foto: Thinkstock
LJubav
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
seks
Foto: Thinkstock
Seks
Foto: Thinkstock
Seks

- Tada je stiglo do karantene i nismo se mogli vidjeti. Naš razgovor i seksualni život su prestali. Očajnički sam želio razgovarati s bilo kim osim sa svojom djevojkom, pa sam ponovno otvorio račune za chat.  Dok bi moja djevojka spavala, šuljao bih se kat niže u kući kako bih se zadovoljio dok bih gledao slike tih žena i ponekad poslao svoju sliku. Jedne noći me uhvatila. Bila je zgrožena i prekinula je sa mnom na licu mjesta - nastavio je.

- Nezainteresiranost bivše žene za vas i vaš brak utjecala je na vaše samopoštovanje. Da biste se osjećali bolje, tražite ove žene na mreži putem interneta. Pokažite svojoj djevojci da ste spremni promijeniti se zatvaranjem računa. Ako ona i dalje odbije pružiti još jednu priliku vašoj vezi, morat ćete krenuti dalje i učiti iz ovog iskustva - odgovorila mu je Deidre.

Jeste li znali da je u Australiji ilegalno u kući imati više od 50 kg krumpira? Pogledajte još bizarnih zakona!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BO
bolnaistina
09:06 06.06.2021.

Pametno je i napravila.