zabrinuta supruga

Moj se suprug ponaša drugačije kada su mu roditelji u blizini

Foto: Getty Images
Moj se suprug ponaša drugačije kada su mu roditelji u blizini
16.01.2019.
u 14:34
U braku je tri godine i tvrdi kako je njihov odnos odličan. Njen suprug divna je osoba, nježan i pažljiv i pokazuje koliko je voli. No, sve se mijenja kada su u sblizini njegovi roditelji, tvrdi zabrinuta supruga.
Pogledaj originalni članak

Tridesetrogodišnja supruga, koja je željela ostati anonimna, požalila se na stručnjacima za veze zbog problema koji je primijetila kod svog supruga.

U braku je tri godine i tvrdi kako je njihov odnos odličan. Njen suprug divna je osoba, nježan i pažljiv i pokazuje koliko je voli. No, sve se mijenja kada su u sblizini njegovi roditelji, tvrdi zabrinuta supruga.

Par živi u drugom gradu i njegove roditelje ne viđaju tako često, tek jednom ili dvaput godišnje, no tada je njen suprug "neka druga osoba". Postaje hladan i nezainteresiran. 

Pogledajte i galeriju YouTube: Videa s podvalama su otišla predaleko, želimo ih zaustaviti

Foto: Youtube Screenshot
YouTube Screenshot
Foto: Nicolas Armer/DPA/PIXSELL
YouTube

Stručnjakinja za veze, Shweta Singh, odgovorila joj je da su u zatvorenijim okolinama, i dalje odgajani na način da je iskazivanje osjećaja znak slabosti. Pred svojim roditeljima žele se pokazati u najboljem svjetlu pa će emocije zadržati za sebe, dok su u njihovom društvu. 

"Dobra je vijest da je vaš suprug nježan i pažljiv kada ste zajedno tako da ne morate brinuti o njegovim osjećajima prema vama. Trebali biste biti strplljivi u ovakvim situacijama, ali i razgovarati sa svojim suprugom i pojasniti mu kako se osjećate u takvim trenucima kada vas "gura" postrani. Imajte na umu i to da ni njemu nije lako, predstavljati se kao savršeni sin pred svojim roditeljima, i biti istovremeno savršen suprug kakvim se dosad već iskazao", poručila joj je Singh. 

Pogledajte i video Najbolji umak za tjesteninu od samo tri sastojka

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MU
Mukowsky
15:42 16.01.2019.

Prvi zadatak svake snaše je da dokaže kako su roditelji muža idioti, opasni za njihovu ljubav i da mrze snašu bez razloga. Kad to uspije tri četvrtine posla je obavila.

KA
kažemja
16:12 16.01.2019.

A kakav bi bio da žive zajedno s roditeljima?