Ne zna što napraviti

'Moj dečko želi da iniciram seks, ali me odbije svaki put kad to pokušam'

Foto: shutterstock
'Moj dečko želi da iniciram seks, ali me odbije svaki put kad to pokušam'
12.06.2021.
u 20:45
Sva ta odbijanja utječu na njezino samopouzdanje pa na kraju samo čeka da on inicira seks.
Pogledaj originalni članak

- Stalno se žali da nikad ne iniciram seks, ali kad god pokušam, moj me dečko odbije. Ne mogu pobijediti. On ima 29, ja 27 godina i zajedno smo posljednje dvije godine. Nedavno, baš kad smo završili sa seksom, požalio se da je uvijek na njemu da inicira seks - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Iako kaže da je on u pravu, tvrdi da je to zato što kad god pokuša inicirati seks, od njega dobije neki izgovor. Ponekad kaže da je preumoran ili mu je prevruće, ostale dane jednostavno ne želi. Sva ta odbijanja utječu na njezino samopouzdanje pa na kraju samo čeka da on inicira seks.

- Vaš vam partner daje mješovite signale, ali to možda i ne shvaća. Morate razgovarati s njim o tome zašto više ne inicirate seks, ali također zvuči kao da ste možda upali u seksualnu kolotečinu, sljedeći svaki put istu rutinu. Oboje biste trebali zapisati stvari koje biste željeli isprobati i staviti ih u staklenku. Naizmjenično biranje jednog znači da ćete oboje morati pokrenuti stvari - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Deidre.

Žena (37) rodila desetorke! Oborila je svjetski rekord:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GO
goodbadugly
21:12 12.06.2021.

Eee, sad ćeš naučiti kako je to kad ti odbijaš,a on inicira. I njemu pada samopouzdanje.

MO
montello
20:03 13.06.2021.

kao u nekom filmu