Ne vjeruje mu

'Mislila sam da me dečko vara, a on je zapravo skrivao svog sina'

Foto: Shutterstock
'Mislila sam da me dečko vara, a on je zapravo skrivao svog sina'
11.04.2020.
u 20:28
Jedna žena našla se u problemu kada je saznala da joj je partner godinu i pol dana skrivao da ima sina.
Pogledaj originalni članak

Žena (31) mislila je da ju njezin partner (27) s kojim je u vezi 18 mjeseci vara, ali on je skrivao puno veću tajnu, pa je odlučila potražiti pomoć kod savjetnice Deidre.

"Sve je bilo u redu, ali odjednom se počeo ponašati čudno prema meni. Ponekad me nije zvao niti bi se vidjeli po nekoliko dana i mene je to boljelo. Malo sam kopala po Facebooku i pronašla fotografije njega i njegovog sina, a on je rekao da je skrivao to od mene jer zna da nisam oduševljena s djecom. Je li stvarno mislio to zauvijek skrivati od mene? Da mi je to rekao odmah na početku naučila bih se nositi s tim. Volim ga jako, ali ne mogu mu vjerovati nakon ovoga."

Kumice s placa dijele ljubavne savjete:

Deidre odgovara:
"U pravu si da je trebao biti iskren od početka. Voliš li ga dovoljno da mu pružiš drugu priliku? Možeš li se nositi s time da ima dijete? Maleni dječak će biti dio njegovog života zauvijek, a ako ne možeš to dijeliti s njim sumnjam da možete biti zajedno.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.