Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Ženina sestra mu bila ljubavnica pa ga optužila za silovanje. Nevjerojatnim dokazom se spasio

policija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija
30.05.2019.
u 11:18

Koprivničanin, 29-godišnjak, spasio se videosnimkom seksa s ljubavnicom na kojoj se vidjelo da je seksualni odnos bio uzajamna želja

Koprivničanin Željko Horvat prošao je put pun preokreta kako bi dokazao da nije spolno zlostavljao svoju ljubavnicu koja je zapravo ženina sestra, prenosi Podravski.

U malom koprivničkom mjestu početkom godine nastala je poprilična frka kada je 29-godišnjak kući doveo svoju ljubavnicu koja je u to vrijeme imala samo 17 godina. 

Jedan dana po njega su došli policajci koji su ga odveli na ispitivanje zbog optužbi o silovanju.

– Rekli su mi da me moja djevojka prijavila za silovanje. Odmah sam znao da nešto nije u redu. Mi smo imali seksualne odnose, ali svaki put to je bilo uz uzajamnu želju i nikako drukčije – rekao je on sumnjajući da ga je djevojka zbog pritisaka drugih optužila za silovanje.

– Prvo su me prijavili njezini roditelji da sam je oteo i silovao, i tada je policija došla do mene. Tada je ona izjavila da su naši odnosi bili dobrovoljni, ali je ipak otišla kući k roditeljima. Nekoliko dana poslije po mene je opet došla policija. Tada sam bio odveden na ispitivanje kao osumnjičen za silovanje – nadalje je objašnjavao.

Optužbi se oslobodio na nevjerojatan način. On je, naime u policiju odnio videosnimke njihovih seksualnih odnosa.

– Na ispitivanju u policiji kazao sam da imam fotografije i videoisječke seksualnih odnosa na kojima se jasno vidi da su oni dobrovoljni. Policijski službenici te fotografije i videoisječke preuzeli su s mog mobitela i tada sam pušten doma – objasnio je.

Potkraj ožujka na adresu mu je stigla obavijest o dodjeljivanju statusa žrtve kaznenog djela.

Slučaj je još uvijek u tijeku i tek se očekuje odluka suda.

Policajac pijan pokušavao voziti motor

Komentara 27

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
15:55 30.05.2019.

Da se seksao i sa mamom onda nebi bilo nikakvih prijava.

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
11:28 30.05.2019.

Ne daj Bože nikome takvog muža i zeta a još manje sestru !

MI
Milas
14:39 30.05.2019.

Nije mi jasan onaj dio price gdje kaze da je ljubavnicu od 17 godina i sestru svoje zene doveo doma!!? Kako, pored zive zene? Ne razumijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije