Htjela bi 10-ero djece

Mama osmorice sinova: 'Kad čuju da je njih 8 i niti jedna curica, svi žele znati koji je recept...'

Foto: that_rosario_life
Mama osmorice sinova: 'Kad čuju da je njih 8 i niti jedna curica, svi žele znati koji je recept...'
17.09.2021.
u 12:30
Često se pitam kako bi iblo imati djevojčicu i bi li i ona bila 'baraba' poput braće ili bi bila "prava curica", nježna i ženstvena, rekla je Yalancia.
Pogledaj originalni članak

Mama osmorice dječaka Yalancia ispričala je nedavno na TikToku što ju pita većina ljudi kada čuju koliko sinova ima.

- Sve najviše zanima, otkrila je pod imenom @That_Rosario_Life, koji je 'recept' za pravljenje muške djece; budući da imam osam dječaka i niti jednu djevojčicu - rekla je Yalancia u svom videu, a nije joj bilo teško podijeliti ni neke intimne detalje, pa je pratiteljima rekla da prema njenom iskustvu, niti jedna seks poza ne garantira određeni spol, čak ni ne igra veliku ulogu...

Tajči objavila neviđene fotografije iz prošlosti i sinu posvetila emotivnu objavu povodom rođendana

Foto: Facebook/ Naš potok
Foto: instagram
Foto: Mario Delić
Tajči
Foto: Privatni album
Tajči

- Ipak, za napraviti muško dijete pomaže dublja penetracija - iznijela je svoje mišljenje. A osim toga, dodaje, vjeruje da je muškarac taj koji određuje spol bebe.

@that_rosario_life

For those eager to troll the comments ☺️☺️ ##momsoftiktok ##kidsoftiktok ##MicroRaveWithRoni ##foryou ##pregnancyjourney ##notforyou ##questionsigetasked

♬ The Magic Bomb (Questions I Get Asked) [Extended Mix] - Hoàng Read

U drugom je videu Yalancia jednog po jednog pokazala svojih osam sinova, a na pitanje 'kada ona i suprug planiraju curicu", Yalancia kaže da joj je "dobro i ovako jer je s dečkima sve navodno lakše..."

- Ipak, često se zapitam kako bi bilo imati djevojčicu i bi li i ona bila 'baraba' poput braće ili bi bila "prava curica", nježna i ženstvena - rekla je.

A budući da bi ona i suprug, kaže, htjeli ukupno imati desetero djece, nije isključeno da će i to doznati.

@that_rosario_life

This seems to be the question everyone is dying to know we want 2 more might get a girl might not 😆 ##fyp ##family ##36SecondsOfLightWork ##momsoftiktok

♬ I get krazy - The real Huey Freeman✨

- Trenutno ne planiramo širenje jer smo "na knap" s prostorom, pa dečki uglavnom dijele sobe i spavaju u krevetima na kat - rekla je ova mama, a ispričala je i da, kad su se upoznali, ni ona ni suprug nisu imali bliske rodbine, pa su se znali našaliti "kako bi super bilo da imaju barem desetak bliskih članova obitelji". I eto, nekoliko godina kasnije, na dobrom su putu...

Pogledajte kako izgleda hranjenje lava Lea u zagrebačkom ZOO: "Moja gladna mačkica prede"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.