životinjski kutak

Maca Mimi i pas Nemmo čekaju novu obitelj

Foto: Azil Dumovec
Pas i mačka za udomljavanje
Foto: Azil Dumovec
Pas i mačka za udomljavanje
Foto: Azil Dumovec
Pas i mačka za udomljavanje
Foto: Azil Dumovec
Pas i mačka za udomljavanje
22.07.2014.
u 10:15
Azil u Dumovcu pokrenuo je suradnju s jednim od najvećih festivala glazbe u Sloveniji, Schengenfestom, za lakše udomljavanje.
Pogledaj originalni članak

Tromjesečna mačka Mimi i križanac goniča Nemmo napušteni su i traže dom. A kako bi ih građani upoznali, iz Dumovca gdje su smješteni, došli su jučer u Zagrebački životinjski kutak, centar za informiranje o udomljavanju u Vlaškoj 105. No, budući da nisu udomljeni, vraćeni su u azil i čekaju vlasnike.

Oni su tek dvije od 160 napuštenih životinja koliko ih ima u azilu Dumovec. Kako bi se populariziralo udomljavanje, azil Dumovec i ljubljansko sklonište Zavetišče pokrenuli su suradnju sa Schengenfestom. Tijekom jednog od najvećih slovenskih glazbenih festivala spotovima i filmovima pozivat će se na udomljavanje napuštenih životinja.

Festival će se od 1. do 3. kolovoza održati u Vinici, na slovensko-hrvatskoj granici, uz poruku povezivanja životinja i glazbe.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.