Slavonsko obilje

Kuhar s Michelinovom zvjezdicom na dva stoljeća starom imanju - Pustara Višnjica

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Kuhar s Michelinovom zvjezdicom na dva stoljeća starom imanju - Pustara Višnjica
02.11.2020.
u 13:55
Chef Kočiš preporučuje prepelicu punjenu slaninom, njoke od batata i čips od kože crne svinje, za 97 kuna.
Pogledaj originalni članak

 Kuharski chef Goran Kočiš donio je prvu Michelinovu zvjezdicu Zagrebu, zasad i jedinu, a umjesto u tamošnjem restoranu Noel, svoje specijalitete odnedavno priprema u restoranu Višnjica kod Slatine. Nakon punih 19 godina izbivanja iz rodne Slavonije, Goran se vratio u svoj kraj. Mir je našao na imanju s dva stoljeća dugom tradicijom i pravom turističkom biseru kontinentalne Hrvatske. Stigla je s njim i sestra mu Gorana Kočiš, u čijim je rukama slastičarska “palica” na Višnjici.

Riječ je, inače, o à la cart restoranu, s jelovnicima na sezonskoj bazi i s namirnicama isključivo domaće proizvodnje. Chef Kočiš preporučio nam je prepelicu punjenu slaninom, njoke od batata i čips od kože crne svinje, za 97 kuna.

U vrijeme boravka na imanju možete timariti konje, jahati, raditi u štali, hraniti jelene, biciklirati uz rijeku Dravu i Papuk, voziti se kočijom, vrtlariti u tematskom vrtu...     

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.