velikodušnost

Kada možemo znati da je naš partner kompatibilan seksualni partner?

Foto: Thinkstock
Kada možemo znati da je naš partner kompatibilan seksualni partner?
05.04.2014.
u 21:00
Nije dovoljno da vam muškarac povremeno pruža ono što zna da volite dok se vi maksimalno trudite da biste ga zadovoljili.
Pogledaj originalni članak

Kada možemo znati da je naš partner kompatibilan seksualni partner? Nije dovoljno da vam muškarac povremeno pruža ono što zna da volite dok se vi maksimalno trudite da biste ga zadovoljili.

U svakom aspektu veze mora postojati reciprocitet.

Ipak, u prvim danima seksa, velikodušnost trebaju više osjetiti žene - one su obično nesigurnije i brinu zbog izgleda kada su s novim partnerom.

Muškarci su daleko opušteniji i lakše doživljavaju orgazam. Dakle, on definitivno treba ulagati maksimalan trud da vas zadovolji - oralno, ručno ili na bilo koji drugi način koji vi želite. Nešto riskantnije maštarije, sklonosti i fetiše trebate ostaviti za kasniju fazu veze.

Naravno, u početku njegovu ‘’sebičnost’’ također možemo pripisati tome da se niste izjasnili što volite. Ako ste to riješili a on je i dalje isti, vrijeme je da krenete dalje.

>>Ovo su znakovi da je dobar ljubavnik

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.