Probajte!

Jednostavne maske za lice koje možete napraviti od ostatka hrane!

Foto: shutterstock
Jednostavne maske za lice koje možete napraviti od ostatka hrane!
04.01.2020.
u 07:00
Za nahranjenu i čistu kožu, ovih nekoliko maski za lice će vam biti odlične.
Pogledaj originalni članak

Ako vam ostane ostatak hrane koju niste pojeli, nemojte ju baciti nego reciklirajte i napravite masku za lice koja je hranjiva i jeftina.

Kava
Kada vam ostane 'zoc' nakon što popijete kavu od njega možete napraviti odličnu masku koja radi piling kože, a i bogata je antioksidansima koji poboljšavaju protok krvi. Sve što trebate napraviti je smješati žličicu kave, meda, limuna i pola šalice mlijeka i kakaa. 

Avokado
Kada iskorisite pola avokada za salatu ili jelo, drugu polovicu možete iskorisiti za masku. Avokado je odličan za hidrataciju i za suhu kožu. Smješajte pola avokada, žličicu meda i šaku žitarica. Ako nemate žitarice, možete staviti tri žlice mlijeka.

Bjelanjak
Ako imate neiskorišteni bjelanjak, on je odličan za smanjivanje pora i čišćenje lica.
Sve što trebate je jedan bjelanjak, žlica meda i malo limunova soka.

Banana
Najlakša maska za napraviti je od banane, a ona je odlična za prirodno pomlađivanje i ostavlja vašu kožu mekom i nahranjenom. Sve što trebate napraviti je bananu vilicom zgnječiti u kramstu masu i to je sve.

Pogledajte kako je bilo na prvom internacionalnom natjecanju u šišanju pasa u Zagrebu:

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.