Razgledavajući selo, prošli smo pizzeriju te konobu u središtu Šepurina pa za nekoliko minuta stigli do Ribarskog dvora, restorana s dvije terase, manjom uz samo more te drugom izdignutom, s pogledom na njega kroz zelenilo. Nakon proučavanja jelovnika odabir za ručak pao je na, ispostavilo se, odlične tagliatelle s jakobovim kapicama i kozicama (18 eura) te pašticadu s njokima (20 eura). Kruh se dodatno naplaćuje i porcija je dva eura.
Od konobarice Čehinje naručili smo i semifreddo chefa Talijana Luigija (7 eura) te palačinke s orasima i čokoladom (5,5 eura). Decilitar crnog vina kuće stoji 2,20 eura. Hrana je bila fina, zaposlenici srdačni, prostor jako ugodan pa nam se bilo nekako teško pokrenuti i otići prema pristaništu na koji je stizao posljednji brod u danu za Vodice.