Korisno

Jagode vam brzo trule? Uz ovaj trik će ostati dulje svježe, isprobajte!

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Jagode vam brzo trule? Uz ovaj trik će ostati dulje svježe, isprobajte!
03.06.2021.
u 07:00
Treba vam samo jedna staklena posuda.
Pogledaj originalni članak

Često vam se događa da kupite nekoliko mjerica jagoda, pogotovo ako su na sniženju, a onda ih ne stignete pojesti do kraja jer počnu truliti već kroz dva, tri dana? Tiktokerica Steph Gigliotti ima trik koji će spriječiti da se to dogodi.

Kako kaže, tajna je u držanju proizvoda u staklenim posudama u hladnjaku. Pronašla je ovaj savjet na internetu i odlučila ga je isprobati, pa se i sama uvjerila da djeluje, a vrijedi za sitno voće poput jagoda, malina, borovnica...

Što način na koji koristite mobitel govori o vama?

Kada ih kupite, izvadite ih iz plastičnih posudica i premjestite u staklenu posudu, pa obavezno spremite u hladnjak - može ostati svježe i do dva tjedna. 

Netko od korisnika TikToka otkrio je još jedan trik - stavite ubrus na dno i vrh i on će upiti svu vlagu i voće neće biti gnjecavo, prenosi Mirror.

Oprala jagode u slanoj vodi, začuđeno gledala što se u njima sve krije:

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Jagode

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
motaxx
18:40 03.06.2021.

kvare se brzo ako nisu u frizideru,

VI
vidum
10:35 03.06.2021.

Lijepo je to kad brzo trule.