Korisno

Imate problema sa začepljenim odvodom? Riješite ga uz pomoć ovih prirodnih proizvoda

Foto: shutterstock
Imate problema sa začepljenim odvodom? Riješite ga uz pomoć ovih prirodnih proizvoda
31.07.2020.
u 16:29
Potrebno je samo nekoliko sastojaka, a voda se više neće zadržavati.
Pogledaj originalni članak

Kada je u pitanju održavanje kućanstva, sigurno je reći da smo posebno oprezni pri tome kako ne bismo začepili odvode. Koristimo cjedilo za odvod, izbjegavamo određene pilinge tijela pod tušem i definitivno nikada ne ulijevamo ulje u sudoper. Ali, bez obzira na sve poduzete mjere, začešljenje odvora nije rijetko. Kad se to dogodi, trebali biste slijediti ove korake, prenosi Goodhousekeeping.

Pomiješajte 1/2 šalice sode bikarbone s 1/4 šalice kuhinjske soli. Smjesu izlijte niz odvod, a zatim dodajte jednu šalicu zagrijanog octa. Ova mješavina proizvoda uzrokovat će reakciju te će nastati pjena i mjehurići. Ostavite da stoji 15 minuta, a zatim pustite toplu vodu da teče najmanje 15  do 30 sekundi.

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.