Zanimljivo

Facebook rasprava: Većina žena tvrdi da im kod muškaraca izgled uopće nije bitan

Foto: Shuttershock
Facebook rasprava: Većina žena tvrdi da im kod muškaraca izgled uopće nije bitan
05.05.2021.
u 22:11
Najviše ih, kažu, privlače muškarci koji su džentlmeni i 'stara škola', a nakon toga su im bitni karakter, smisao za humor i poštenje
Pogledaj originalni članak

Vjerojatno nema muškarca koji se nije nekad zapitao što žene gledaju i što ih na njima najviše privlači, a neke su od njih u jednoj Facebook raspravi nedavno na to i odgovorile.

Temu je u grupi 'She Said He Said' na Facebooku pokrenula stručnjakinja za veze i odnose Louanne Ward koja je dame zamolila da napišu  koje su im osobine  kod suprotnog spola najprivlačnije.

- Jesu li muškarci u pravu kad misle da će teže ženu nagovoriti na spoj ako nisu zgodni, visoki i tamni, bez obzira što su duhoviti, zanimljivi i pošteni kavaliri - pitala je Ward, a prema većini odgovora, čini se da je dobar izgled ženama najmanje važan.

Većina ih tako najviše cijeni muškarce koji su džentlmeni, a nakon toga ženama su bitni karakter, smisao za humor i poštenje.

Pink o koroni: Mislila sam da je gotovo i išla mijenjati oporuku...

Foto: Instagram screenshot
Foto: Press Association/PIXSELL
Pink
Foto: Press Association/PIXSELL
Pink
Foto: Press Association/PIXSELL
Pink
Foto: Instagram
Pink
Foto: Reuters/PIXSELL
Pink
Foto: PA/Pixsell

Uz te su osobine neke dodale još tri stavke koje su im važne u vezama - kompatibilnost, povezanost i kemiju.

- Povezanost je na prvom mjesto, ako niste bliski, ništa od toga... - piše tako jedna žena i dodaje da je nakon povezanosti dvoje ljudi najbitnija 'kemija' među njima.

- Što muškarca čini privlačnim? Vrijednosti 'stare škole' - dodala je druga korisnica u grupi, a treća je napisala kako 'osobno želi iskrenog i pametnog tipa koji je uz to i kavalir,koji je može često nasmijati'. 

Foto: Shutterstock
Muškarac

Neke su napisale i kako ih često kod muškarca privuče njegov odnos prema drugima, posebno prema vlastitoj obitelji i prijateljima jer to 'najbolje pokazuje kakav je', prenosi Daily Star.

- Bitno je i da pokaže interes za vas, da nije fokusiran samo na sebe - dodala je jedna žena, no bilo je i onih koje misle da 'tko god kaže da mu izgled nije bitan, laže'...

- Mislim da niste u potpunosti iskrene. Svi naravno imamo različite ukuse, ali fizička je privlačnost itekako bitna, pogotovo na početku veze - zaključila je korisnica..

Jednojajčane blizanke: "Želimo se udati za istog muškarca, ali nam zakon to ne dopušta"

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MO
montello
15:57 06.05.2021.

Bitan im je novac

DU
Deleted user
07:36 06.05.2021.

te koje su to pisale već su jednom razvedene i/ili situirane pa imaju komfor da biraju staroškolce; također, smatram, da u HR će žene radije bit same neg sa nekim ispod svoje razine izgleda i fin. stanja...