velika pogreška

Dvije godine nije puštala vjetar pred dečkom pa završila u bolnici: 'Bilo me sram smrada...'

Foto: TikTok
Dvije godine nije puštala vjetar pred dečkom pa završila u bolnici: 'Bilo me sram smrada...'
07.06.2022.
u 09:30
Prvo je shvatila da nešto nije u redu nakon što je doživjela "ekstremnu bol" u trbuhu dok je radila u svom kafiću
Pogledaj originalni članak

Mnoge djevojke osjećaju nelagodu kada prvi put trebaju pustiti vjetar pred dečkom, ali jedna 19-godišnjakinja morala je biti hospitalizirana nakon što je dvije godine odbijala pustiti vjetar ispred svog dečka.

Naime, Cara Clarke držala je sve svoje vjetrove u sebi jer ju je bilo sram ispuštanja mogućeg neugodnog mirisa pred svojim dečkom, no ova metoda dovela je do pucanja njezinog slijepog crijeva i odlaska na hitnu pomoć,

“Zadržim svoje vjetrove, ali nisam mislila da ću zbog toga biti u bolnici”, rekla je Cara za New York Post o svom opasnom nakupljanju plinova.

Rekla je da je prvo shvatila da nešto nije u redu nakon što je doživjela "ekstremnu bol" u trbuhu dok je radila u svom kafiću prošlog mjeseca. Prestrašena, tinejdžerica se javila liječniku, koji ju je potom uputio u bolnicu.

“Bila sam u tolikoj boli da nisam mogla zadržati suze,” otkrila je Cara. “Šepala sam i hodala sva pogrbljena.”

Tada je odlučila liječnicima priznati svoju naviku zadržavanja vjetrova te objasnila: “U bolnici sam počela kriviti svog dečka jer svoje vjetrove uvijek držim u blizini njega. Zajedno smo dvije godine i još uvijek je tako."

Naknadne pretrage krvi otkrile su da joj je slijepo crijevo puklo i da će se morati podvrgnuti operaciji kako bi se uklonilo. Još uvijek nije jasno što uzrokuje ovu nevolju, ali, prema liječnicima, ona može biti uzrokovana kada je cijev koja spaja vaše debelo crijevo i slijepo crijevo blokirana ili zarobljena stolicom.

Pet razloga zbog kojih toliko ispuštate vjetrove i zašto tako jako smrde:

Foto: Thinkstock
ispuštanje vjetrova
Foto: Thinkstock
ispuštanje vjetrova
Foto: Thinkstock
Brokula
Foto: Thinkstock
Bol u trbuhu
Foto: Thinkstock
Mlijeko
Foto: Thinkstock
avion
Foto: Ilustracija: Marijan Sušenj/Pixsell
liječnik

Dovoljno je reći da je Carin 21-godišnji dečko, Kyle Duffy, navodno "umirao od smijeha" zbog činjenice da bi se suzdržavanje od ispuštanja vjetrova moglo pokazati tako strašnim.

"Iskreno nije znao što bi rekao", rekla je zbunjena djevojka. "Rekao je: 'Bože, ljudi će misliti da se bojiš svega sa mnom'." 

Srećom, njezino je uklanjanje slijepog crijeva prošlo bez problema.

“Bilo je prilično brzo pa sam bila tamo preko noći, a onda su sljedeći dan obavili operaciju poslijepodne”, objasnila je. “Tada su mi izvadili slijepo crijevo.”

Cijelu situaciju Cara je podijelila na TikToku, gdje je njezin video brzo postao viralan te nasmijao brojne korisnike. Na kraju, Cara je priznala da ne planira više ikada zadržati svoje vjetrove.

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.