pretjerani ZAHTJEVI

Drska mladenka od kume tražila da ne nosi naočale kako bi fotografije bile ljepše

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
16.09.2019.
u 12:16
Mnoge mladenke na dan svojeg vjenčanja ništa ne prepuštaju slučaju, a jedna kuma potužila se na ponašanje svoje prijateljice.
Pogledaj originalni članak

Na društvenoj mreži Reddit žena je ispričala kako je bila kuma svojoj prijateljici te da ju je jako razočaralo njeno ponašanje. Naime, mlada je imala poseban zahtjev da kuma ne nosi naočale na njezinoj ceremoniji. 

– Mladenka me tražila da o svom trošku ugradim ekstenzije jer imam kosu do ramena, a inzistirala je i da ne nosim svoje naočale tijekom vjenčanja kako bi fotografije bile ljepše – napisala je frustrirana kuma. 

Iako je normalno da mladenka ima poneki zahtjev, većina ljudi složila se u tome da je ovo otišlo predaleko, a potencijalno može i biti opasno.

Rastužena kuma rekla je kako ne može vidjeti bez naočala te kako ne zna kako će joj pred oltarom popraviti haljinu.
Priču je nastavila rekavši da je previše novca potrošila na vjenčanje i sada nema dovoljno da bi si platila liječnika i kontaktne leće. 

– Ne želim joj pokvariti vjenčanje tako što nosim naočale, ali što da učinim? Izgledat ću kako slijepi idiot! – završila je.

Svoju brigu podijelila je i s mladenkom koja joj je britko odgovorila kako sve haljine imaju džepove u koje može ubaciti naočale, a ako je potrebno, neka pronađe toalet i nakratko stavi naočale, pa ih ponovno skine prije izlaska jer će fotograf možda biti negdje blizu.

Mnogi su se složili kako je ovaj zahtjev previše ekstreman te kako se očito ne radi o pravom prijateljstvu kada mlada ne razumije problem.
 

Ljubavne savjete dale su nam kumice s placa:

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.