ISPRVA JE IGNORIRALA

Djevojka otkrila da je dečko vara zbog jedne stvari tijekom seksa: 'Odmah mi je bilo sumnjivo!'

Foto: Tik Tok
Djevojka otkrila da je dečko vara zbog jedne stvari tijekom seksa: 'Odmah mi je bilo sumnjivo!'
07.09.2022.
u 12:25
Budući da je već bila prevarena u prethodnoj vezi, uvjerila je samu sebe da samo nepotrebno paničari. Međutim, njezine sumnje uskoro su se potvrdile kada je njezin dečko u poruci na Snapchatu priznao da ju je prevario
Pogledaj originalni članak

Pernille Torhov bila je u vezi sa svojim dečkom četiri godine, a onda je on otišao s dečkima na putovanje tjedan dana. Kada se vratio, postala je jako sumnjičava prema njemu, a kada su imali seks, shvatila je da nešto nije u redu. 

Kako piše Mirror, s obzirom na to da su bili razdvojeni tjedan dana, Pernille je ostala iznenađena kada je seks s njezinim dečko trajao puno dulje nego što je uobičajeno. Tvrdi da je bila toliko zaljubljena u njega da je zaključila da je sve umislila, pa je to isprva ignorirala. 

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

Foto: Getty Images, LPI
Par, ljubavpar
Foto: Shutterstock
Veza
Foto: Thinkstock
par u krevetu
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Thinkstock
muškarac i žena
Foto: Thinkstock
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
Par, ljubavpar
Foto: Getty Images
Par
Foto: Getty Images
par u kadi
Foto: Shutterstock
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par
Foto: Getty Images
Ljubav, par

Budući da je već bila prevarena u prethodnoj vezi, uvjerila je samu sebe da samo nepotrebno paničari. Međutim, njezine sumnje uskoro su se potvrdile kada je njezin dečko u poruci na Snapchatu priznao da ju je prevario. U poruci joj je napisao da se osjeća prilično loše što joj to nije odmah rekao. Naime, jedan od njegovih prijatelja pozvao je dvije djevojke u njihov apartman na odmoru, a jedna je očito flertala s njim. Prvo joj je rekao da ima djevojku i da ne može imati ništa s njom, ali prespavale su kod njih i ta djevojka završila je kod njega u krevetu i tada se sve dogodilo. Napisao joj je i da nije to zaslužila jer je bila divna prema njemu te da je razočaran sam sa sobom

Tužna i razočarana priznanjem, osobito zato što je to odlučio učiniti preko poruke, Pernille ga je nazvala na videopoziv i rekla mu da, ako se želi ispričati, to mora učiniti uživo. 

 

@pernilletorhov_ And my gut feeling was right 🤡 #foryoupage #repost #funnyweird #boystrip ♬ original sound - szasgrandchildren

– Tada se dovezao do mene i sjeli smo i razgovarali o tome. Zbog moje loše prethodne veze glava mi je govorila da odbacim tog dečka na licu mjesta, ali moje srce je očito i dalje željelo biti s njim jer sam bila jako zaljubljena u njega. Bila sam vrlo jasna kada sam mu rekla da će mi biti jako teško ponovno mu vjerovati i nikada nisam zapravo prihvatila njegovu ispriku – rekla je Pernille. 

Nakon dugog razgovora, Pernille je odlučila svom dečku dati još jednu priliku iako su joj njezini prijatelji rekli jasno da ne žele da nastavlja vezu s njim. Neki mu, kako kaže, još uvijek ne vjeruju u potpunosti, ali ih ne krivi. Svoju priču ispričala je na Tik Toku, a video je prikupio više od 700 tisuća pregleda. 

Suprugu svaki dan kuha po tri obroka i pakira ručak za posao: 'Ti si sramota za feminizam!'  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.