Nije očekivala ovo

Dečko ju je nagovorio na seks u troje: 'Ne mogu prestati misliti na njegovog prijatelja s kojim smo to napravili'

Foto: shutterstock
Dečko ju je nagovorio na seks u troje: 'Ne mogu prestati misliti na njegovog prijatelja s kojim smo to napravili'
09.09.2020.
u 20:40
Njegov prijatelj više je obdaren, a to je jedan od glavnih razloga zašto joj je toliko privlačan.
Pogledaj originalni članak

Jedna 23-godišnjakinja godinu dana u vezi je s tri godine starijim partnerom. Nakon što je veza postala ozbiljnija predložio joj je da se preseli k njemu u stan koji dijeli s cimerom. Pristala je, a taj potez ih je samo još više zbližio. "Seks je postao sve bolji jer smo puno više vremena mogli provesti zajedno, a i imamo svoj prostor. Kako volimo svašta isprobavati u krevetu, predložio mi je seks u troje - i to s njegovim cimerom", započela je svoju ispovijest psihoterapeutkinji Deidre koja dijeli savjete putem portala The Sun.

"Malo smo popili i bila sam skroz opuštena jer poznajem tog dečka vrlo dobro." Nije bilo neugodno nakon seksa, a složili su se i da bi mogli ponoviti to iskustvo. Ipak, ona to izbjegava jer ju je prijatelj počeo jako privlačiti i voljela bih probati seks samo s njim. 

"Ne mogu prestati razmišljati o tome, ne znam što da radim."

"Seks u troje samo je uništio odnos s partnerom. Osjećate se nezadovoljno i osjetili ste snažnu privlačnost prema drugoj osobi koja vas očito može bolje zadovoljiti. Zaboravite ideju da ponovno spavate s cimerom ako želite održati vezu s partnerom. Privlačnost će splasnuti. Imajte na umu da dobar seks za žene ne ovisi o veličini penisa, pa vaš dečko može biti jednako dobar ljubavnik kao i njegov prijatelj, samo treba naučiti", odgovorila je Deidre.

Zbog koronavirusa jedemo manje čokolade i više kupujemo domaće kekse i vafle:

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar anlaser
anlaser
22:10 09.09.2020.

Ma ostavi budalu i drži se cimera .

DU
Deleted user
12:06 10.09.2020.

Kad već želite da komentiramo: on je pogrešio u tome što je za "trojac" angažirao svoj prijatelja, a ne njezinu prjateljicu.

AU
austrougarskigeneral
22:17 09.09.2020.

ne zna se tko pije tko plaća.nema tu ljubavi ništa.