snažna poruka

'Debela bedra su IN'! Objavljuje svoje fotografije bez fotošopiranja i postala je hit

Foto: Instagram
'Debela bedra su IN'! Objavljuje svoje fotografije bez fotošopiranja i postala je hit
02.06.2017.
u 08:29
"Tvoji postovi su divni i ti si divna i lijepa", tek je jedan od mnogih pozitivnih komentara na njenom profilu na Instagramu
Pogledaj originalni članak

Blogerica Kenzie Brenna iz Toronta, na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije svog tijela, ali i tijela drugih žena bez fotošopiranja i uljepšavanja stvarne slike.

I dok mnoge žene na Instagramu traže savršene kadrove, namještaju se u različitim pozama i kutovima kako bi im profil izgledao ljepši, figura što vitkija i atraktivnija, Brenna ima drukčiji pristup. 

Volimo svoja tijela onakvima kakva jesu, poruka je koju kroz fotografije šalje drugima. Navodi kako su nam drugi nametnuli da je neprivlačno imati debela, celulitna bedra, ali ona ohrabruje sve žene da budu ono što jesu i prihvate da smo svi različiti. 

Uz hashtag #mermaidtights prikazuje svoja bedra s celulitom, ali i mlohav trbuh i ostale dijelove svog tijela koje inače mnoge žene skrivaju upravo jer se ne uklapaju u nametnutu sliku ljepote. 

"Tvoji postovi su divni i ti si divna i lijepa", tek je jedan od mnogih pozitivnih komentara na njenom profilu na Instagramu.

 

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar maxist
maxist
11:41 03.06.2017.

vidim fotku mobitela u prvom planu i nijednu ilustraciju članka......

Avatar 123456
123456
09:58 02.06.2017.

Ljuečnici vele kak je debljina opasna za zdravlje, a ova ga prečera u svakom smislu. Curo, hajd liječniku - u pitanju je i fizika i psiha!

Avatar alien79
alien79
09:32 02.06.2017.

Kakva je ovo nakupina jogurta i želea u jednom?