Stvarno djeluje

Čudesan je: Baby puder otjerat će mrave i pomoći otpetljati nakit

Foto: Shutterstock
Čudesan je: Baby puder otjerat će mrave i pomoći otpetljati nakit
01.06.2020.
u 09:00
Tko bi rekao da jedan proizvod može imati toliko prednosti i da se može koristiti na toliko načina?
Pogledaj originalni članak

Baby puder može vam dobro doći u raznim situacijama s kojima se susrećemo gotovo svakodnevno, pa bi bilo dobro da ga uvijek imate kod kuće. Osim što kožu vaše bebe čini mekom i što fino miriši, jedan je od jeftinijih proizvoda kojim možete zamijeniti puno stvari. Pink Villa otkriva i koje su to.

Neugodan miris cipela
Cipele nakon nekog vremena mogu poprimiti zaista neugodan miris, pogotovo ako vam se jače znoje stopala - stvaraju se bakterije. Kako biste se riješili toga, posipajte malo baby pudera u cipele navečer, a ujutro će biti svježe i bez ikakvih neugodnih mirisa. 

Mravi u kući
Ako vam se u domu stvaraju mravi, baby puder može spasiti situaciju. Posipajte ga u obliku kruga u blizini mjesta gdje se skupljaju ili točno na to mjesto i gledajte kako ih se lako rješavate u kratkom roku.

Njega kože
Popucale pete i suhi dijelovi kože? Utrljajte malo baby pudera na ta područja kako biste ublažili iritaciju.

Djevojka otkrila kako brzo i jednostavno možete složiti plahtu s gumicom:

Svježina ormara
Odjeća zna poprimiti onaj ustajali miris u ormaru, pogotovo kada stoji cijelu sezonu. Kako biste to uklonili, stavite malo pudera u staklenku i ostavite u ormaru nekoliko sati ili preko noći. On će upiti neugodne mirise.

Dulje trajanje ruža na usnama
Nakon što nanesete jedan sloj ruža, stavite maramicu preko i napudrajte s četkicom, a zatim stavite još jedan sloj ruža. Trajat će puno dulje.

Trepavice
Isto kao s ružem, između dva sloja maskare stavite tanki sloj pudera na trepavice. Bit će gušće i duže, a i puder će spriječiti da se maskara razmaže.

Suhi šampon
Stavite puder na korijen kose, protresite rukama. Upit će ulja s kose i tjemena, ali i pružiti volumen vašoj kosi.

Zapetljane ogrlice
Može biti frustrirajuće kada želite staviti određeni nakit, a on se zapetljao. Otpetljavanje zna i potrajati jer ne želite, naravno, ništa potrgati. Kada se idući put nađete u toj situaciji, stavite malo pudera na ogrlice kako biste ih opustili i lagano otpetljajte.

Stručnjaci otkrivaju

Roditeljstvo u doba korone: Povratak u novo normalno uz korisne strane novih tehnologija

Ida Prester otkriva kako joj je dijete naučilo slova preko aplikacije za vrijeme pandemije, a njoj je tehnologija doslovno spasila život! O izazovima roditeljstva u ovo izvanredno vrijeme razgovarali smo i s prof. dr. Gordanom Kuterovac Jagodić, pročelnicom Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i dr. Rankom Rajovićem, dugogodišnjim članom Odbora za darovite međunarodne udruge Mensa i UNICEF-ovim suradnikom na projektu ranog poticanja intelektualnog razvoja djece, te osnivačem Odsjeka za darovite Nikola Tesla Centra

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.