PROMO

Cekin Marinato Grill za izvrstan ljetni roštilj

Cekin Marinato Grill za izvrstan ljetni roštilj
23.08.2022.
u 15:57
Iako se ljeto polako primiče kraju vrućine očekivano još nisu popustile, kako na kontinentu, tako i na obali.
Pogledaj originalni članak

Bilo da svoj zasluženi godišnji provodite u hladovini uz more ili se radujete vikendu i kraćem odmoru u prirodi s najdražima – priprema ukusnog ručka u ljetnim mjesecima najbolja je kada je što jednostavnija i praktičnija.

Stoga ako tražite dobru ideju za kvalitetan obrok koji će s guštom pojesti svi ukućani – od najmlađih do najstarijih, svakako u obzir uzmite pripremu vrhunskog roštilja. Iako se to možda čini zahtjevno, uz Vindijin Cekin Marinato Grill asortiman, u tren oka možete se transformirati u iskusnog roštilj majstora koji s lakoćom priprema najukusnije delicije.

Unaprijed začinjeno, spremno za uživanje

Grupa Vindija kao tržišni lider i vodeća prehrambena kompanija u Hrvatskoj, odavno je prepoznala potrebu kupaca za što jednostavnijim, ali ukusnim, visokokvalitetnim prehrambenim proizvodima čija priprema ne oduzima previše vremena. Tako je uz Cekin Marinato Grill piletinu, roštilj spreman i prije nego što vam postane prevruće stajati uz vatru i okretati grill specijalitete.

Uz to što se jednostavno priprema, Cekin Marinato Grill piletina začinjena je ukusnom gurmanskom marinadom za one najistančanijeg nepca kako bi cijeli doživljaj uživanja u piletini s roštilja bio još bogatiji. Za one koji radije biraju snažne, intenzivne okuse i ne boje se svoju svakodnevicu začiniti s dozom ljutine, tu je pikantna marinada koja će laganom pilećem mesu osigurati sasvim novu, iznenađujuće ukusnu notu.

Bezbroj recepata, jedna kvaliteta

Cekin piletina broj jedan prema izboru potrošača idealan je izbor i ako roštilj pripremate za veće društvo šarolikih očekivanja i ukusa. U tom slučaju, znate da će netko od vaših dragih gostiju zasigurno odabrati sočan pileći file, netko će guštati u popularnim krilcima, a nekima su ipak najdraži dobar batak i zabatak. Stoga uz bogati asortiman Cekin Marinato Grill na roštilju možete pripremiti baš sve što bi vaši gosti mogli poželjeti i poigrati se bezbrojnim kombinacijama namirnica te pripremiti prepun stol laganih jela od piletine, idealnih za ljeto.

Višestruko unaprjeđivanje kvalitete i sigurnosti hrane koju proizvodi, za varaždinsku je Vindiju oduvijek glavna zadaća pa su pakiranja u kojima su dostupni Cekin Marinato Grill proizvodi sada još funkcionalnija i modernija. Zahvaljujući tome, svoj dan možete planirati bezbrižno i neopterećeno dok svježina, kvaliteta i trajnost piletine ostaju beskompromisni.

Kada su najmlađi siti, roditelji mogu predahnuti

Jedan od razloga zašto roditelji posebno vole pripremu roštilja na otvorenom je i činjenica da najmlađi tako dobivaju još više ideja za opuštenu igru u prirodi. Dok vi pripremate hranjivi ručak, oni će smišljati nove ideje za igre na svježem zraku, a uz Filetino ili Marinato kids ražnjiće namijenjene upravo njima, više ne morate brinuti kako ćete svoje mališane usred igre potaknuti da sjednu za stol.

Marinato kids ražnjići od najkvalitetnijih dijelova pilećeg filea pripremljeni su na praktičnim štapićima idealnim za dječje ručice i omiljena su delikatesa među klincima, stoga nije ni čudno da su nagrađeni prestižnim priznanjem „Odabrale mame”. Također su, uz Filetino, nositelji jamstvenog žiga „Živjeti zdravo“ Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao preporučeni izbor za pravilnu i uravnoteženu prehranu.

Bogata ponuda Cekin pilećih proizvoda, olakšat će posao svakom grill majstoru, a svima oko stola izmamiti osmijeh na lice.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr