Jednostavno je

Brzo i jednostavno: Od samo jednog sastojka napravite maslac kod kuće

Foto: Shutterstock
Brzo i jednostavno: Od samo jednog sastojka napravite maslac kod kuće
03.04.2020.
u 07:00
Gastro blogerica danas otkriva kako napraviti domaći maslac.
Pogledaj originalni članak

Gerogie Halfacree, gastro blogerica iz Londona svakodnevno na svom TikTok profilu dijeli recepte kako neke namirnice kod kuće. Jučer je otkrila kako brzo i jednostavno možemo napraviti zobeno mlijeko, a danas je Daily Mail prenio njezin recept za domaći maslac.

Proces pogledajte u videu:

Potrebno vam je vrhnje za šlag i staklenka. Ulijte vrhnje u staklenku i poklopite, a zatim protresite. Nakon nekog vremena dobit ćete šlag, ali morate još malo tresti kako bi dobili maslac. Maknite mlijeko maslaca koje se stvorilo, a zatim svoj maslac stavite u zdjelu hladne vode i iscijedite ga.

Dobiveni maslac oblikujte i posolite. Georgia kaže kako možete dodati i razne začine i biljke ako preferirate takvu vrstu ovog namaza.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.