Britney

Britney zna formulu za vitkost - dva tjedna bez kofeina

Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
Britney zna formulu za vitkost - dva tjedna bez kofeina
20.08.2010.
u 08:00
Britney se u samo dva tjedna od zapuštene djevojke s viškom kilograma i narančinom korom pretvorila u pravog “komada”. No, njezino dvotjedno čudo zahtijevalo je strog režim.
Pogledaj originalni članak

Borba s celulitom, zna svaka žena, često se čini unaprijed izgubljenom, međutim posrnula pop-princeza Britney Spears dokaz je da su čuda, uz malo odricanja, ipak moguća. Naime, Britney se u samo dva tjedna od zapuštene djevojke s viškom kilograma i narančinom korom pretvorila u pravog “komada”. No, njezino dvotjedno čudo zahtijevalo je strog režim kojeg se Britney držala jer ponovno želi pokoriti glazbenu scenu, a za to joj je, svjesna je, uz hit-pjesmu potrebna i zavidna linija.

Svakodnevni rad s osobnom trenericom, izbacivanje kave i slatkiša iz prehrane te korištenje svih blagodati kozmetičke industrije pomogli su joj da pokaže svoju novu figuru.

Narančina je kora nestala, a Britney je, procjenjuju stručnjaci, lakša barem pet kilograma.

– Celulit je masno tkivo, a u masnom tkivu pohranjuju se svi toksini. Čim se vježbom i prehranom uspije ukloniti višak masnog tkiva, tijelo automatski napuštaju i toksini pa je logično da je koža blistavija i sjajnija – kaže trener bogatih i slavnih James Duigan koji je s trenericom Jeaney Holliday pomogao osmisliti program kojeg se pridržavala Britney. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.