Promo

Bodybuilderi upozoravaju: Ovaj sastojak izgrađuje 10 kg mišića u mjesec dana

Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
Foto: Shutterstock
mišići
VL
Autor
PR Članak
29.09.2015.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Nova formula svojom brzinom i učinkovitošću šokira bodybuildere. Zašto? Jer omogućuje dobivanje 10 kg novih i sjajno vidljivih mišića u mjesec dana. I to bez mučnih vježbi u teretani i bez komplicirane dijete. Štoviše, prvi učinci su vidljivi već nakon 2 tjedna uporabe. Za uspjeh metode odgovara jedan neugledni sastojak...

- Ova formula je kao gas papučica. Stisnemo je „do daske” i unutarnji procesi u našem organizmu nevjerojatno se ubrzavaju. To znači da je dobivanje mase i tzv. isklesanog tijela iznenađujuće lako – objašnjavaju sportski treneri. S druge strane bodybuilderi su bijesni zbog toga što je novi preparat za mišićnu masu izašao na tržište tek danas, jer su bez njega morali godinama naporno trenirati.

3 faze djelovanja

Nova metoda djeluje u tri faze. Najprije, već od prve uporabe, nevjerojatno ubrzava metabolizam i širi krvne žile. Na taj način neophodni energetski sastojci brže stižu do već postojećih mišićnih stanica, što stimulira proces njihove obnove i rasta.

U drugom koraku zamjenjuje višak masnog tkiva u potpuno nove mišiće, koji se počinju pojavljivati već nakon 2 tjedna. Nakon toga, u trećoj fazi, formula kleše, odnosno dodatno povećava dobivene mišiće i spaljuje višak masti. Zahvaljujući tome, muskulatura je jasno vidljiva čak i nakon završetka tretmana.

Za tako neprestanu izgradnju mišićavog tijela i spaljivanja masti odgovara AAKG, odnosno koncentrirana verzija L-arginina. A što je L-arginin? To je prirodna aminokiselina u ljudskom tijelu, koja je zbog svojih zdravstvenih svojstava nazivana i „graditelj proteina”i „konjska doza energije”. Visoka i u isto vrijeme sigurna koncentracija AAKG je temelj nove formule za rast mišića.

100% muževnosti

Stjecanje muških mišića je najvažniji, ali ne i jedini učinak tretmana. Kapsule sa AAKG daju moćnu injekciju energije i snage, ubrzavaju oporavak organizma i čiste ga od toksina i otrova. Novi preparat se razlikuje od tradicionalnih sredstava „za masu” po još jednoj stvari. Kojoj? Nije napunjen kemijskim dodacima niti štetnim tvarima.

Prirodan karakter i sigurnost uporabe preparata potvrdili su stručnjaci sa Instituta Sportske Medicine u Zurichu u Švicarskoj. Također je bio podvrgnut i temeljitom kliničkom testiranju. Posjeduje sve neophodne certifikate i odobrenja. Mogu ga koristiti muškarci svih dobi i u različitoj fizičkoj kondiciji, zato je postao neobično popularan među osobama, koje žele dobiti savršeno isklesanu figuru.

Samo danas niža cijena

Kapsule s AAKG su već postale hit u Sjedinjenim Državama, ostavljajući profesionalne bodybuildere u čudu. Sada – nakon debija u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji – stižu i na hrvatsko tržište. Zbog svoje znanstveno potvrđene učinkovitosti preporučuju se muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, mušku figuru i veću energiju i snagu.

Vrtoglav porast popularnosti AAKG učinila je da su kapsule rasprodane u običnim trgovinama. Tako da ih distributer nudi samo na internetu. Ipak, samo će danas preparat biti dostupan po nižoj cijeni – za više informacija kliknuti na link ispod.

Klikni ovdje i naruči novu formulu sa AAKG za brz rast mišića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr