Odlična ideja

Batman u Puli: Popularni superjunak dopratio mladenku do oltara

Foto: Tea Tidić/Glas Istre
Batman u Puli: Popularni superjunak dopratio mladenku do oltara
09.09.2019.
u 11:57
U subotu se održalo posebno vjenčanje u Puli, s poznatim junakom u glavnoj ulozi
Pogledaj originalni članak

Batman je dopratio mladenku Anitu do crkve sv. Antuna, a prije toga zajedno su prošetali gradom, piše Glas Istre. 

Foto: Tea Tidić/Glas Istre

Osim što ju je dopratio, fotografirali su se ispred glavnog obilježja Pule, Arene, gdje većina mladenaca želi ovjekovječiti svoje sretne trenutke, a na kraju je Batman prepustio mladenku u naručje mladoženji Andreju i ceremonija je mogla početi

Batman je budnim okom pratio vjenčanje, a sretni mladenci zauvijek će pamtiti ovaj dan. Glas Istre prenosi kako je superjunak bio iznenađenje koje je upravo mladoženja priredio svojoj dragoj, a svi su bili oduševljeni neobičnim prizorom

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske proizvode: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

GR
gragakarlovac
13:07 09.09.2019.

gluplji nego najglupji zapadnjaci.

SA
samoborka
22:27 09.09.2019.

Jooj,oni su tako cool, tako supač. Što više preseransa na početku,to brak brže dođe k završetku. Dokazano trilijun puta.